73 Bin 900 Memur Alımı Hemen Başvur

73 Bin 900 Memur Alımı Hemen Başvur

Ankara Üniversitesi 112 personel alımı yapacağını duyurdu. . Başvurular 14 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 25 personel alımı yapacağını bildirdi. Başvurular 21 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Kızılay kurumu 400 personel alacak. ilana ulaşmak için burya tıklayınız

Ege Üniversitesi 34 personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Yüksek Okullarının Hemşirelik bölümü veya Hemşire Fakültesi mezunu olmak şart. Başvurular son gün 15 Ekim 2016 . İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Borsa İstanbul personel alımı yapacağını duyurdu. 4 Yıllık Üniversite mezunu, 35 yaşını doldurmamış olmak, YDS’de 70 veya üzeri puan. Başvurular 21 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu 60 personel alacağını duyurdu. 4 Yıllık Üniversite mezunu, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS en az 80, YDS’den en az (D) düzeyinde puan almak şart. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere unvanı ve niteliği belirtilen 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmenive 20 hizmetli kadrosu için toplam 135 personel  Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav  . KPSS 55 puan şart. Adli Tıp Kurumu 135 Personel Alımı İlan Metni İçin Tıklayınız.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi​ 9 personel alacağını duyurdu. Lisans düzeyinden Sağlık Yüksekokulu mezunu olmak şart. İlana Ulaşmak için Tıklayınız.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 personel alacağını duyurdu. İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası ilişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk mezunu olmak. KPSS P117 taban puan türünden en az 80 puan almış olması gerekmektedir. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Polis Akademisi 10 Bin Özel Harekat Polisi alımı gerçekleştirmektedir. Yirmisekiz yaşından gün almamış olmak ve terhis tarihinden itibaren otuzaltı aydan fazla süre geçmemiş olmak kaydıyla, en az lise veya dengi okullardan mezun olan kişiler  Başvurular 10 Ekim tarihinde başlayacaktır. KPSS şartı yok. Polis Akademisi 10 Bin Özel Harekat Polisi alımı için Tıklayınız.

Halkbank 565 Personel alımı için ilan yayınladı. 01 Ocak 1986 ve sonrası doğumlu olmak, Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan üniversite mezunları başvurabilecek.  KPSS şartı yok. Halkbank 565 Personel alımı ilanı için Tıklayınız.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 7 personel alımı yapacağını duyurdu. 4 Hemşire alımı için Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olması, 3 hemşire alımı için Hemşirelik Lisans Mezunu olması şart. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı yapacak. Sözleşmeli er başvuru şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az ilköğretim mezunu olup, 01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar ilana başvurabilecektir.​ Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı için Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı 500 Subay alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmesi için aranacak şartlar : Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az dört yıllık lisans mezun olmak, Nüfus kaydına göre müracaat yapan aday yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.) başvuru işlemleri 14 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Türkiye İhracat Kredi Bankası 5 personel alımı yapacak. Eski Hükümlü veya TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) olanlar başvurabilecek. Ortaöğretim ve lise dengi okulları bitirmiş olmak, 2014 kamu personeli seçme sınavına girmiş olmak. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. İlana ulaşmak için Tıklayın.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı  Son başvuru bugun. İlana ulaşmak için Tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 'na 12 bin sağlık personeli alınacak. Bakan Recep Akdağ yaptığı açıklamada: 12 Bin Sağlık personelini kısım kısım alacağız dedi. Akdağ 12 Bin Personel için Maliye Bakanlığımız ile görüş alışverişinde olduklarını ve 5 Bin kadro tahsisi bu ay onaylanır onaylanmaz atayacaklarını kaydetti. Açıkamaya ulaşmak için buraya tıklayınız

Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin sözleşmeli Astsubay alımı yapacak. Önlisans veya lisans programlarından mezun olmak. T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını 1 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar bitirmemiş olmak. Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin Astsubay alımı için Tıklayınız.

Uzman erbaş alımı yapacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya başvurduğu esnada yapıyor olmak, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar), Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak 05 Eylül 2013 tarihi ve sonrasında terhis olanlar)  Jandarma Genel Komutanlığı 10 Bin uzman erbaş için Tıklayınız.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı yapacak. KKK Sözleşmeli Er alımı başvuru şartları: En az ilköğretim mezunu olup, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış ve 01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar başvurabilecek. Askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, 01 Ocak 1991 tarihi ile 31 Aralık 1996 tarihleri arasında doğanlar başvurabilecek. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alımı için Tıklayınız.

20 bin uzman çavuş alımı yapacak. KKK Uzman Erbaş alımı başvuru şartları: En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, Askerlik hizmetini erbaş veya er olarak yapmış veya başvurduğu esnada yapıyor olmak, Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak ve  01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar). Kara Kuvvetleri Komutanlığı 20 bin uzman çavuş alımı için Tıklayınız.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri