500 Bin TEBLET Kimlere Dağıtılacak?

Bakan Ziya Selçuk tablet bilgisayar dağıtımı ile ilgili açıklama yaptı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime aşamalı geçişte alınan yeni kararlarla ilgili basın açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada, “Süreci planladığımız şekilde ikinci aşamaya geçmeye hazırız.” İfadeleri kullanıldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kamuoyunu bilgilendirmek için basına önemli açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, “Süreci planladığımız şekilde ikinci aşamaya geçmeye hazırız.” İfadelerini kullanıldı.

İşte Bakan Selçuk’un açıklamalarından satırbaşları
İsteyen veli öğrenciyi okula gönderecek istemeyene esneklik sağlanacak.

Önümüzdeki hafta tablet bilgisayar dağıtımı ile ilgili çalışmalara başlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözleri kullandı : “İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz” dedi.

ablete ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözleri aktardı : ” Milli Eğitim Bakanlığımız uzaktan eğitim için bilgisayar temini için çalışıyor. İlk etapta 500 bin öğrencimize tablet vermek için çalışmaları başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz. Ülkemizin internet altyapısının da bu ihtiyaca uygun seviyeye çıkarmak için Ulaştırma Bakanlığımız yürütüyor. Türk Telekom, Turkcell, Vodafone’la yürütmeyle hızla mesafe alacağız.” ifadelerini ekledi.

Sözlerden anlaşılacağı üzere yüzbinlerce tabletin dağıtım aşaması, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağladı. Tespit ve dağıtım sürecini MEB üstlenecek. Şartlar ve koşullar MEB tarafından yönetilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı