4000 ASDEP PERSONELİ ALIMI

4000 ASDEP PERSONELİ ALIMI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya daha önceden 3 bin ASDEP personeli alımı yapılacağını ifade etmişti. Ancak son yaptığı açıklama ile bu sayıyı artırdı.

Sahada hali hazırda 3 bin personelin çalıştığını ifade eden Bakan Kaya bu sayıyı 7 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde 4 bin personel alımı yapılacağını müjdeledi.

Hane Ziyaretleri Yapılıyor
ASDEP personelleri  ev ev dolaşıp maddi durumu yetersiz veya engelli yada boşanmış vatandaşların evlerine ziyaretler yapmaktadır

Bakan Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hizmet odaklı anlayışımızla hane ziyaretlerinde bulunuyoruz. Dezavantajlı kesimlerden başladık ancak şuan personel sayımız 3 bin. Ancak yakın zamanda bunu 7 bin kadar sayıya ulaştırmayı hedefliyoruz. 2018 yılı içerisinde 4 bin yeni ASDEP personeli istihdamı sağlamayı planlıyoruz"

İLGİLİ ALIMLAR İLANLAR AÇILANDIĞI ANDA MEMURLARAHABER.COM DA OLACAKTIR.  UYGULAMAMIZI İNDİRDİĞİNİZ İÇİN BU  ALIM İLANINI BİLDİRİMLE SİZE GÖNDERECEĞİZ. TAKİPTE KALINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri