25 Şubat 2019 Okulların Tatil Olduğu Şehirler

25 Şubat 2019 Okulların Tatil Olduğu Şehirler

Yoğun kar yağışından dolayı bazı illerde okullar tatil edildi. Kar tatili haberlerine bir yenisi daha eklendi. Buna göre İstanbul'da okulların yarın tatil edildiği ifade edildi.

 
Çanakkale'den sonra bir kar tatili haberi daha geldi. 


 Meteoroloojik uyarıların ardından İstanbul'da başlayan kar yağışı tatil haberini de beraberinde getirdi. 
Buna göre yapılan açıklamalar kapsamında İstanbul'da yarın okullar tatil edildi. 

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiğini ifade etti.
 
Ak yaptığı açıklamalarında kararın Kaymakamlık tarafından alındığını ifade ederek bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti.
Balıkesir'de de kar yağışının etkili olduğu ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Erdek ilçesinde taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verilirken, Manyas ilçesinin Ören, Karakabaağaç, Çataltepe, Kubaş, Çal, Hacıibrahim, Doğancı, Koçoğlu, Erecek, Peynirkuyu, Necip, Kalebayır, Dura, Kalfa, Kapaklı ve Yayla Mahallerinde bir gün süreyle taşımalı eğitim yapılamayacak.

Yapılan açıklamada Manyas'ta bu mahalleler dışındaki taşıma öğrencileri bulunan okullarda araçların taşıma yapacağı, taşıma dışındaki öğrencilerin okula devam edecekleri ifade edildi. Ayrıca Bandırma ve Gönen ilçelerinde ise eğitime devam edilecek.

İSTANBUL
İstanbul Valiliği: "İlimizdeki olumsuz hava koşullarının ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime bir gün süreyle ara verdik."

ÇANAKKALE
Çanakkale`de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Çanakkale'de dün başlayan kar yağışı merkez ve ilçelerde etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle Çanakkale'de okullara 1 gün ara verildi. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz merkezi ve birçok ilçemizde hakim olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği; merkez ilçede ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği; Gökçeada, Çan, Bayramiç, Lapseki, Biga, Yenice, Eceabat ilçelerinde 25 Şubat 2019 Pazartesi günü resmi ve özel, ilk ve orta dereceli eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli personel ile hamile personel de belirtilen günde idari izinli sayılacaktır” denildi.  

KIRKLARELİ
Kırklareli'de 1 ilçede okullara kar engeli

Demirköy Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle Demirköy ilçe genelinde 25 Şubat 2019 Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile olan kamu personeli bir gün idari izinlidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.  

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri