2018 yılı polis alımları ne zaman yapılacak? Adaylar başvuru tarihini bekliyor!

2018 yılı polis alımları ne zaman yapılacak? Adaylar başvuru tarihini bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde TBMM'den 2018 yılı polis alımları ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda polis eksikliğinin olduğunu ve eksikliği gidermek amacıyla alımların yapılacağı söylendi. Polis alımları ile ilgili açıklamalar yapıldığında vakit kaybetmeden sizlerle paylaşıyoruz. Peki yeni dönem polis alımları ne zaman yapılacak?

 2017 ylında çok sayıda alım yapıladı. Adaylar İçişleri Bakanlığından gelecek olan haberi bekliyor. Lise mezunu polis alımlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki 2018 yılında kaç EGM POMEM PMYO PAEM alımı yapılacak?

Geçtiğimiz yıl Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan boş kadrolar için lis mmezunu polis alımları yapıldı. Peki 2018 yılında lise mezunu KPSS şartsız polis alımı yapılacak mı? Polis alımlarıyla ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü çok sayıda polis alımı yapacak. Bu kapsamda POMEM ve PMYO alımları yapılması bekleniyor.

Yapılan açıklamalrda 56 Bin 500 mezun olduğu ve bu sayının 2018 yılı içerisinde 85 bine çıkması hedefleniyor. Geçtiğimiz yıl 13 Bin polis alımı yapıldı. 2018 yılında bu sayısının 16 Bine ulaşması bekleniyor. 2018 yılında 10 Bin PÖH alımı yapılması bekleniyor.

PMYO PAEM PÖH PMYO Başvuru Şartları Neler?
30 yaşını doldurmamış olmak,

2015 - 2016 yıllarında yapılan KPSS sınavından 60 puan almış olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Görev yapmaya engel bir sağlık probleminin bulunmaması,

18 yaşını doldurmuş olmak,

En az lise mezunu olmak gerekmektedir.  memur atamaları

PÖH ALIMINA LİSE MEZUNLARI BAŞVURABİLİR Mİ?

Emniyet Genel Müdürlüğünün en kısa süre içerisinde Polis Özel Harekat PÖH sınıfı için öğrenci alımı yapması bekleniyor. Peki PÖH alımına lise mezunları başvurabilir mi? Buna göre PÖH alımlarına en az önlisans mezunu öğrencileri kesin olarak başvuru yapabilecek fakat başvuru sayısının artırılması için lise mezunu adaylarının da başvuru yapmasına olanak sağlanabilir.

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Polis Özel Harekat PÖH alımı ne zaman yapılacak? Buna göre PÖH alımlarının 2018 yılı içerisinde yapılması beklenmekte olup büyük ihtimal ile 21. dönem POMEM eğitimleri ortalardayken yeni bir ilan yayımlanabilir ve bu ilan Polis Özel Harekat PÖH sınıfı için yapılabilir çünkü iki dönemdir POMEM'e on binlerce normal polis memuru olacak öğrenci alımı yapıldı ve adaylar sıranın PÖH sınıfında olduğunu düşünmektedir.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI ANDROİD UYGULAMAMIZLA TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri