2017 KPSS Adaylarına Şok

2017 KPSS Adaylarına Şok

 2017 yılı bütçe görüşmelerin’ de detayları açıklayacağını söyleyen Maliye Bakanı Naci Ağbal Ntv ye konuştu.Önümüzdeki yıl Devletin tasarruf tedbirlerine önem vereceğini bu kapsamda bir çok kalemde tedbirler alınacağını tedbirler kapsamında ofis malzeme alımları kırtasiye tüketim malzemeleri gibi ve kamuya alınacak personellerle ilgili zorunluluk halleri dışında personel alımını minimumda tutmaları gerektiğini söyledi.

Devletin 2017 yılı bütçe görüşmelerinde özellikle devletin hizmet alımlarında yani bina kira giderleri araç kiralamaları ve yakıtları gibi bir çok alanda tasarrufa gidileceğini, tasarruf kapsamında ülke geneli olarak bir çok alanda kamuya personel alımını bu yıl içerisinde yaşamış olduğumuz durum ( Fetö Terörü ) itibariyle hızlandırdıklarını bu nedenle önümüzdeki yıl içerisinde tasarruf kapsamıda gözönüne alındığında personel alımını minimumda tutulacağını belirtti.

Maliye Makanı Naci Ağbal Ayrıca 2016 yılına göre 2017 yılında daha az sayıda kamuya personel alınacağını belirtti. Bu tasarrufların bütçe olarak ülkeye maliyetini göz önüne alınarak devlet personel başkanlığı ile görüşmeler yapılarak böyle bir tasarrufa gidileceğini belirtti.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri