20. Dönem POMEM 10 Bin Polis Alımında 8 Bin 423 Asil Aday Belirlendi

20. Dönem POMEM 10 Bin Polis Alımında 8 Bin 423 Asil Aday Belirlendi

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 20. dönem POMEM giriş sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yapılacak 10 bin polis memuru alımı için asil ve yedek adaylar bu şekilde belirlenmiş oldu. Polis Akademisi'nin yaptığı açıklamada, giriş sınavı sonucunda 7.423 erkek, 1.000 kadın adayın Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlandığı belirtildi. 

20.Dönem POMEM Giriş Sınavı Sonuçları
20.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunda 7.423 erkek, 1.000 kadın aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanmıştır.

Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR  ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri