2 aylık bebek koronaya yakalandı

AYDIN'DA 2 AYLIK BEBEĞİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI!

Ülkemizde bugüne kadar resmi rakamlara göre 6 binin üzerinde kişinin yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs yayılmaya devam ediyor.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde anne ve babası koronavirüse yakalanan Arel isimli 2 aylık bebeğin de testi pozitif çıktı. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, “Hepimiz üzgün, moralsiz ve vicdan azabı içerisindeyiz” dedi.

Bilgi saklamanın ve umursamazlığın sonucu bebeğin de virüs kaptığına dikkat çeken Kaymakam Soley, “Baba ve annesinden sonra maalesef 2 aylık Arel bebeğimizin de testi pozitif çıkmıştır.

Bilgi saklamanın ve umursamazlığın sonucu pozitif çıkan bebeğimizi Yüce Allah’ım yakınlarına bağışlasın, Allah yardımcıları olsun. Aynı acıyı bir kez daha yaşamamak için ne olur bizler aynısını yapmayalım.

En küçük hastalık belirtisinde saklamadan sağlık kuruluşuna başvuralım. Filyasyon ekiplerimize doğruyu söyleyip, bilgi saklamayalım. En küçük belirtiniz varsa; belirtiler öncesinde ve sonrasında kimle temasınız olduğunu düşünüp, hiç saklamadan ekiplerimize mutlaka söyleyelim.

Unutmayalım ki; bir bilgiyi saklamanız birçok kişinin hayatına mal olabilecektir.

Arel bebeğin ve ailesinin Kovid-19 belasından kurtulup bir an önce sağlıklı bir şekilde normal yaşama dönebilmeleri için devlet olarak tüm imkan ve güçlerimiz ile yanlarındayız” diyerek Arel bebek için gerekli olan her şeyi yapacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı