18 yaşındaki genç coronavirüsten öldü

18 YAŞINDAKİ GENÇ KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ!

Koronavirüs nedeniyle 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti!
İngiltere'de akşam saatlerinde koronavirüs nedeniyle 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin yaşlarının 18 ila 102 arasında olduğu belirtildi.

 
İngiltere’de akşam saatlerinde koronavirüs nedeniyle 18 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği açıklandı. İngiltere’de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 281’e çıktı. Vaka sayısı ise 5 bin 683’e yükseldi.

HALK SAĞLIĞI KURUMU’NUN AÇIKLAMASI
İngiltere Halk Sağlığı Kurumunun açıklamasına göre, ülkede Kovid-19’dan ölenlerin sayısı 48 artarak 281 oldu. Hayatını kaybedenlerin yaşlarının 18 ila 102 arasında olduğu belirtildi. Vaka sayısı da 635 artarak 5 bin 683’e yükseldi.

18 yaşında hayatını kaybeden gencin sağlık sorunu olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.


 
Vakaların giderek artması ve hükümetin uyarılarına rağmen bazı İngilizlerin güneşli pazar gününde toplu halde sokakta olduğu görüldü. Bunun üzerine Başbakan Boris Johnson, bir kez daha uyarıda bulundu.

‘CİDDİYETE ALIN VE UYGULAYIN’
Kovid-19 nedeniyle günlük yapılan basın toplantısında konuşan Johnson şunları söyledi:

“Temiz havanın kendi başına size bağışıklılık sağladığını düşünmeyin. Birbirinizden 2 metre uzakta olmalı ve sosyal mesafelendirme kurallarına uymalısınız. Bunu ciddiye alın ve uygulayın. Çünkü hayati öneme sahip.”

Defalarca sosyal mesafelendirmenin önemine dikkat çeken Johnson, “Eğer insanlar bunu yapamazlarsa, yapmayacaklarsa, elbette o zaman daha sert önlemler almamız gerekecek. Bunu yapmak istemiyoruz ama gerekli olabilir” diye konuştu.


 
Johnson, Londra ya da ülkenin tamamının tecrite alınması gibi önlemlerin neden hayata geçirilmediği yönündeki bir soru üzerine ise ‘doğru zamanda doğru kararların alınması gerektiğini’ ifade etti egehaber

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı