15 Temmuz Pazartesi Günü Tapu Daireleri, Bankalar, PTT Açık Mı, Resmi Tatil Mi

15 Temmuz Pazartesi Günü Tapu Daireleri, Bankalar, PTT Açık Mı, Resmi Tatil Mi, Çalışanlar Mesai Ücreti Alacak Mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu sene pazartesi gününe denk gelecek. 15 Temmuz'un resmi tatil olması nedeniyle çoğu kurumlar tatil olacak. Peki, 15 Temmuz'da bankalar açık mı? 15 Temmuz Pazartesi günü hastaneler, PTT, noter çalışacak mı?.

15 Temmuz bu sene pazartesi gününe denk geliyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün kalkıştığı hain darbe girişiminin 3'üncü sene-i devriyesinde şehitlerimiz anılacak ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanacak. 15 Temmuz'un pazartesi gününe denk gelmesi ile birlikte banka, hastane, PTT gibi yerlerde işi olan vatandaşlar, bu kurumların açık olup olmayacağını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz'da bankalar açık mı? 15 Temmuz Pazartesi günü hastaneler, PTT, noter çalışacak mı? İşte konu ile ilgili detaylar...

15 TEMMUZ'DA BANKALAR AÇIK MI?

15 Temmuz resmi tatil olduğu için bankalar tatil olacak. Bankalarda işi olan vatandaşların 16 Temmuz Salı gününü beklemeleri gerekiyor.

15 TEMMUZ'DA PTT VE NOTER AÇIK MI?

15 Temmuz Pazartesi günü bankalar gibi PTT ve noterlerde kapalı olacak. Aynı şekilde PTT ve noterlerde işi olanların ertesi gün işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

15 Temmuz'da bankalarda olduğu gibi eczaneler de Eczacılar Birliği kararlarına göre ulusal bayramlarda tatil oluyor. Nöbetçi eczaneler dışındaki tüm eczaneler 15 Temmuz Pazartesi günü kapalı olacak. Öte yandan acil servisler dışında devlet hastanelerinin poliklinik kesimleri de kapalı olacak..

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri