12 kişinin cesedi taşıdığını söyledi!

O ÜNLÜ AÇIKLADI! "KORONAVİRÜSTEN ÖLEN 12 TANE CESET TAŞIDIM

Yaprak Dökümü dizisi ile ünlenen ve sürpriz bir şekilde oyunculuğu bırakarak ABD'ye yerleşen ve tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programına konuk olarak dikkat çeken açıklamada bulundu. Tolga Karel koronavirüsten hayatını kaybeden 12 kişini cesedini taşıdığını söyledi.

 

Evlenerek ABD’ye yerleşen ve oyunculu bırakan Tolga Karel’in tır şoförlüğü yapmaya başlaması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’in sunduğu 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak konuk olan Tolga Karel dikkat çeken açıklamada bulundu.

FAHİŞ BİR FİYAT
2. Sayfa’ya konuşan eski oyuncu, Türkiye’yi ve burada geçirdiği günlerini özlediğini söylerken; ABD’de yaşamanın çok zor olduğunu dile getirdi. Bir böbrek filmi için kendisinden oldukça fahiş bir fiyat talep edildiğini anlattı.

“12 CESET TAŞIDIM”
Karel; New York’a gittiğinde TIR’ının soğutmalı dorsesinde 12 ceset taşıması için teklif geldiğini ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini bir morga taşıdığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri