1170 LİRA MAAŞ DESTEĞİ ŞARTLARI 2020

SON DAKİKA! BAKAN ALBAYRAK DUYURDU... 3 AY BOYUNCA 1170 LİRA MAAŞ DESTEĞİ VERİLECEK

Bakan Albayrak’tan ücretsiz izne çıkartılan vatandaşlara maaş desteği!
Alınan bilgilere göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koronavirüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerde sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara 3 ay boyunca aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacağını bildirdi. 

 O Taşeron Personele İlave Tediye İkramiyesi Ödenmesi İçin Kanun Teklifi VERİLDİ İŞTE O TEKLİF TIKLAYINIZ
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı Twitter’dan video yayınlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerde ücretsiz izne çıkartılan vatandaşlara 3 ay boyunca aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacağnı bildirdi.

“KAMU BANKALARI VATANDAŞIN YANINDA”
Bireysel destek paketine 4 milyon 200 binden fazla vatandaş başvurdu. 250 binden fazla vatandaşımıza 1,5 milyar lira tahsis gerçekleşti.İş’e Devam finansmanı için 66 bin 171 firma başvurdu, 34 bin 858’inin süreci sonuçlandı ve 29 milyar 558 milyon lira tahsis edildi. Kamu bankaları vatandaşın yanında dururken, özel bankaların takındığı tavır bizleri üzmektedir. Onları da sürece davet ediyorum.

Kamu bankaları işletmelerin 20,5 milyar liralık, 795 bin vatandaşın da 40,6 milyar liralık kredi borcunu öteledi.Küresel ticaret için farklı mekanizmaların devreye alınmasını destekliyoruz. Bunun dışında hiçbir kurum ya da ülkeden talebimiz olmamıştır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri