10 Bin Euro Maaşla 100 Personel Alımı Yapılacak!

10 Bin Euro Maaşla 100 Personel Alımı Yapılacak!

Türkiye'de 10 bin euro maaşla personel alımı yapılıyor! Detaylar nedir?
Almanya’nın en büyük güvenlik şirketleri arasında yer alan Kobil Group, Türkiye’de 10 bin euro maaşla istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak, başvurular nereden yapılacak? İşte detaylar

Dijital kimlik ve yüksek güvenlikli veri teknolojisi alanında endüstri lideri çözümler geliştiren akıllı kart, tek kullanımlık şifre, kimlik doğrulama ve kriptografi teknolojilerinde uzmanlaşan Kobil Group, kimlik bilgileri ve mobil güvenlik yönetimini güvence altına almayı ve güçlendirme üzerine çalışmaktadır. Şirket, aynı zamanda yeni şifreleme standartlarının oluşturulmasıyla ilgili dünya çapında önemli bir rol üstlenmektedir. Türkiye’de de etkin rol oynayan şirket aralıklarla ülkemizde personel alımı yapmaktadır. Alım yapacağı pozisyonlar için alanında deneyimli kişileri seçip aynı zamanda onları yetiştirmeyi de hedeflemektedir. Buna göre Kobil Group tarafından yapılan açıklama da kripto uzmanları alımı yapacaklarını duyurdu. Türkiye’de istihdam etmek üzere 10 bin euro maaşla toplamda 100 kişi istihdam edecek. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Adaylar nasıl başvuru yapacaklar? Detaylar haberimizde.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Kobil Group bünyesinde istihdam etmek üzere 10 bin euro maaşla çalışacak 100 kripto uzmanı alımı yapacak. Adaylar başvurularını Worms aracılığı ile yapacaklar. 

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri