1 Şubat 2020 Depremleri

4,6 ve 4,3 şiddetinde gece 2 deprem daha oldu

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde Türkiye sarsılırken gece boyunca orta şiddette 2 deprem meydana geldi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,6 ve 4,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre saat 02.32 de 4,6 ve 03.03 saatlerinde 4,3 şiddetinde Sivrice ilçesinde deprem hissedildi. İşte detaylar...

 Elazığ Sivrice'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk depremden kısa bir süre sonra aynı bölgede 4,3 lük bir sarsıntı daha yaşandı.
 
Son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Sivrice ilçesinde saat 02.32'de 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Deprem, yerin yaklaşık 6,97 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Saat 03.03'te aynı bölgede 4.3 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Elazığ Sivrice, 24 Ocak'ta 6.8'lik şiddetli deprem ile sarsılmıştı. Büyük depremin ardından bölgede sarsıntılar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri