Yuh Be kardeşim! Başlık koyamadık

Yuh Be kardeşim! Başlık koyamadık

Yuh Be kardeşim! Başlık koyamadık

Aydın'da cinsel istismarda bulunduğu 10 yaşındaki öz kızını eşiyle cinsel ilişkisini izlemeye zorlayan G.K., 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 1.5 yıl süren cinsel istismara sessiz kalan anne M.K. ise beraat etti.

Olay, Efeler’e bağlı Baltaköy Mahallesi'nde geçen Mart ayında ortaya çıktı. Baltaköy’de yaşayan G.K. ile M.K. çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan N.K., normalin dışında tavırlar sergilemeye başlayınca öğretmenleri tarafından fark edildi.

N.K.’nin hareketlerinden şüphelenen ilkokul öğretmeni, çocukla konuştuğunda skandal gerçek ortaya çıktı. N.K., ailesinden cinsel şiddet gördüğünü, babası G.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, hatta annesi ile ilişkiye girerken kendisini de odaya alarak izlemeye zorladığını anlattı. 1.5 yıl boyunca cinsel şiddete maruz kaldığını anlatan N.K.'nin doktor raporunda da cinsel istismar bulgusuna rastlandı. Alınan savcılık ifadesinin ardından gözaltı kararı çıkarıldı. Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, G.K. ve eşi M.K.'yi gözaltına aldı. Aydın Adliyesi’ne sevk edilen baba G.K. tutuklanırken anne M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“KORUYAMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM”

İlk ifadesinde hakkındaki iddiaları reddeden G.K., Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılamada, “Kızım söylediyse doğrudur. Kızım yalan söylemez” dedi.

Tutuklu yargılanan G.K., Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden hakim karşısına çıktı. Son sözü sorulan G.K., “Çok pişmanım. Çocuklarımı annesiz bırakmayın” dedi.

Anne M.K. ise “Çocuğumu koruyamadığım için çok pişmanım ancak korktum. ‘Hem seni hem çocukları öldürürüm’ diye tehdit etti. Ben de kimseye söyleyemedim” diye konuştu.

BABAYA CEZA ANNEYE BERAAT

Sapık baba ve anne hakkında kararını açıklayan Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, kendi öz kızına yönelik eylemleri nedeniyle G.K.’yi, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme heyeti, çocuğun 1.5 yıl boyunca cinsel şiddete maruz kalmasını izleyip kimseye söylemeyen anne M.K.’nin beraatına hükmetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.