Yepyeni Bir Cep Telefonu ile Farklılığınızı Yansıtın!

Yepyeni Bir Cep Telefonu ile Farklılığınızı Yansıtın!

Yepyeni Bir Cep Telefonu ile Farklılığınızı Yansıtın!

Sony markasının yepyeni bir cep telefonu ile sizi tanıyan ve muhteşem fotoğraf ve de videoları kaydedebileceğiniz bir seriye imza attı. Sony Xperia Z5 Premium 4K çözünürlük ekranına sahip olan ilk akıllı cep telefonu olarak dünya da yankı yarattı.

Sony Xperia Z5 Premium Akıllı Cep Telefonun Özellikleri

Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonu sizi tanıyan parmak izi teknolojisi sayesinde anından telefonunuzun şifresini açarak kullanıma sunar. Muhteşem kareler ve videoların çekildiği bu harika telefon ile kaydettiğiniz görüntü ve videolarınızı televizyonunuzdan da seyredebilme imkânınız bulunuyor. İki güne varan pil ömrü ile özellikle telefon şarjı konusunda sıkıntı yaşayanlara çözüm sunan Sony, mükemmel tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Krom, altın ve siyah renk seçenekleri ile piyasaya sunulan Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonu su geçirmezlik özelliği ile de güvenli kullanım sağlıyor. Android 5,1 bulunan cihazda Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM ve 32GB dâhili depolama alanı ile de farklılığını ortaya koyuyor. 5,5 inç ekran boyutuna sahip olan Sony markasının rakipsiz cep telefonu Full HD ‘den tam dört kat daha fazla çözünürlük sunuyor.

Sizde bu muhteşem Sony marka akıllı cep telefonuna uygun fiyat seçenekleri ile sahip olmak istiyorsanız, online alışverişin güvenilir adresi olan http://bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z5-Premium-Cep-Telefonu ziyaret etmeniz yeterli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.