Yeni dizi geliyor!

Yeni dizi geliyor!

Yeni dizi geliyor!

Ay Yapım’ın yeni dizisi Babil, efsane olmaya geliyor. Yayınlanmaya başlamadan çok önce güçlü oyuncu kadrosu ve yapımcılarıyla dizi severlerin dikkatini çekmeyen başaran Babil dizisi hakkında bir çok soru sorulmaya başlandı. Peki Babil dizisinin oyuncuları kim? Babil dizisi ne zaman yayınlanacak? Hangi günler yayında olacak? İlk bölüm ne zaman yayında olacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

 

Ay Yapım’ın yeni dizisi Babil, efsane olmaya geliyor. Yayınlanmaya başlamadan çok önce güçlü oyuncu kadrosu ve yapımcılarıyla dizi severlerin dikkatini çekmeyen başaran Babil dizisi hakkında bir çok soru sorulmaya başlandı. Peki Babil dizisinin oyuncuları kim? Babil dizisi ne zaman yayınlanacak? Hangi günler yayında olacak? İlk bölüm ne zaman yayında olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Babil dizisi oyuncular

İşte dizi hakkında merak edilenler.

Ay Yapım’ın başarılı dizi projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Dizi severlerin heyecanla beklediği ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkan yeni dizi Babil, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizide birbirinden ünlü isimler yar alıyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın rol aldığı Babil dizisinin ilk fragmanı şimdiden sosyal medyayı salladı.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi, Star TV ekranlarında 2020 Ocak ayında başlayacak. Yayınlanan ilk fragmanıyla oldukça beğenilen Babil, şimdiden rating rekorları kırmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.