YATAKTA BANA YETMİYORSUN

YATAKTA BANA YETMİYORSUN

KORKUNÇ CİNAYET! "YATAKTA BANA YETMİYORSUN" DEDİ VE...

İnstagram fenomeni sevgilisi tarafından vahşice öldürüldü!
İnstagram fenomeni olan 24 yaşındaki Rus güzel, Moskova'nın Nikulinsky bölgesinde eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülerek bavulun içine koyuldu. 33 yaşındaki zanlı "Beni aşağılıyordu, yatakta yetersizsin diyordu"  diyerek eski sevgilisini öldürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

İnstagram’da 100 bini aşkın takipçisi olan model Ekaterina Karaglanova, sevgilisi ile tatile çıkmak üzereyken eski sevgilisi tarafından vahşice öldürüldü. Korkunç olay, 24 yaşındaki modelin çıplak cesedinin, bir bavulun içinde bulunmasıyla ortaya çıktı.

MÜEBBET HAPİS YATACAK
Tüyler ürperten olay, Rusya’nın başkenti Moskova’nın Nikulinsky bölgesinde meydana geldi. Maxim Gareev, eski sevgilisi Ekaterina’nın cansız bedeni evindeki bir bavulun içinde bulununca, sosyal medya fenomenini öldürdüğünü itiraf etti.

Nikulinsky Mahkemesi’nden yapılan açıklamada, Gareev’in maksimum güvenlikli bir cezaevinde müebbet hapis yatacağı bildirildi.


 
“CİNSEL HAYATIMIZI SÜREKLİ AŞAĞILIYORDU”
33 yaşındaki zanlı, 24 yaşındaki eski sevgilisinin ona hayatın her alanında mütemadiyen hakaret ettiğini ileri sürdü.

“Yataktaki performansımı ve cinsel yaşantımızı sürekli aşağılıyordu” dediği Ekaterina’nın maddi olarak da kendisini yetersiz bulduğunu öne sürdü.

ÖFKE KRİZİNE GİRDİ
2019 yılının Ağustos ayında gerçekleşen olay sonrasında Gareev, Ekaterina ile yüzleşmek üzere Moskova’nın güney batısında bulunan evine gittiğini söyledi.

Eski sevgilisinin, Instagram’da tanıştığı 52 yaşında zengin bir erkekle bir erkekle ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyleyen adam, Ekaterina’nın bavullarını gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.