YARIN BU İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

YARIN BU İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

YARIN BU İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. 7 Aralık 2017 Perşembe günü kar yağışı ve olumsun hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen il ve ilçeleri haberimizde bulabilirsiniz.

7 Aralık 2017 kar tatili olan il ve ilçeler hangileri?

Kars il genelinde ve ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Kars valiliğinden yapılan açıklamada, bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ilk orta ve lise düzeyindeki tüm okullar 7 Aralık 2017 tarihinde bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Ayrıca, olumsuz hava koşulları yüzünden kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de 7 Aralık 2017 tarihinde idari izinli sayılacağı açıklandı.

Bingöl ilinin Karlıova ilçesinde taşımalı sistemdeki okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yolların kapanması nedeniyle köylerden ilçe merkezine gerçekleştirilen taşımalı sistemdeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

Düzce ilinin Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süre ile tatil edildi.

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerindeki tüm okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Nevşehirde'de yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk, orta ve lise ile dengi okullarda eğitime 7 Aralık günü 1 gün süreyle ara verildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.