Yargıtay Başkanlığı mühendis alımı başvuru sonuçları açıklandı

Yargıtay Başkanlığı mühendis alımı başvuru sonuçları açıklandı

Yargıtay Başkanlığı mühendis alımı başvuru sonuçları açıklandı

Yargıtay Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 74. maddesi gereğince kurumlar arası nakil yoluyla mühendis alınacağı daha önce duyurulmuştu. 26 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında alınan başvuruların sonuçları belli oldu. Buna göre adaylar mülakata çağrılmaya hak kazanıp kazanamadıklarını, kazandılarsa mülakat tarihlerini aşağıdaki bağlantıdan sorgulayabilirler.

Yargıtay Başkanlığınca yapılacak bu alımda diğer kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A kapsamında kadrolu pozisyonunda görevli memurlar başvuru yapabilmişti. Bu kapsamda 1 İnşaat Mühendisi, 2 Elektrik - Elektronik Mühendisi ve 2 Makine Mühendisi olmak üzere toplamda 5 (beş) personel alımı yapılacak.

Daha önceki duyuruda mühendis kadrolarına atanacak personelin; Yargıtay Başkanlığı bünyesinde oluşturulacak komisyon tarafından, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, mesleki bilgisi dikkate alınarak 21-22 Eylül 2016 tarihinde seçileceği belirtilmişti. Mülakat tarihleri ve başvuru sonuçlarını sorgulamak için TIKLAYINIZ. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.