Yapı Kredi Bankası 2016 Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası 2016 Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası 2016 Personel Alımı


Yapı Kredi tarafından Ağustos 2016 için 50 adet ilan yayınlandı. Kasa Görevlisinden Çağrı Merkezi İşleme Uzmanı’na kadar  alımlar yapılmaktadır. Biz de sizler için bu alımlardan bazılarını derledik.

Çağrı Merkezi İzleme Uzmanı alımı için : Önde gelen üniversitelerin İşletme, İktisat, İstatistik , mühendislik vb. bölümlerinde lisans veya yüksek lisans derecesine sahip, iyi derecede İngilizce bilen, görsel iletişim tasarımı /sunum hazırlama ve sunma konusunda ilgili ve/veya tecrübesi olan, bankacılık ve çağrı merkezi sektörlerinde tecrübe sahibi , takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi olan, Çağrı Merkezi Teknolojileri ve MS Office programlarına hakim, Erkek adaylarda askerlik görevini yerine getirmiş veya minimum 2 yıl tecilli olan personel alımı yapılacaktır.

Kasa Görevlisi alımı için : Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, etkili iletişim becerilerine sahip, esnek ve uyumlu, tercihen bankacılık sektöründe 12 yıl deneyimli, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli  personel alımı yapılacaktır.

Özel Bankacılık ve Hazine İş Planlama Uzmanı alımı için :  Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinde lisans veya yüksek lisans derecesine sahip,   iyi derecede İngilizce bilgisi olan,  Microsoft Office uygulamalarına hakim,  detaylara önem veren,  takım çalışmasına yatkın personel alınacaktır.

Ücret ve Komisyon Merkezi Yetkilisi alımı için : Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, tercihen bankacılık alanında en az 2 yıl deneyimli, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip, iletişim becerileri güçlü, planlama, organizasyon ve raporlama yeteneği gelişmiş personel alımı yapılacaktır.

Sosyal Medya Hizmet Hattı Uzmanı alımı için : Tercihen lisans mezunu, MS Office programlarına hakim, Sosyal Medya’daki teknolojik ve sektörel gelişmeleri yakından takip eden, banka ürünleri ve akışları hakkında bilgi sahibi olan, iç müşteri yönetimi konusunda deneyim sahibi, şikayet yönetimi konusunda tecrübeli olan personel alımı yapılacaktır.

Planlama Koordinasyon Hizmet Yönetimi Uzmanı alımı için : En az lisans mezunu (Üniversitelerin Matematik, İstatistik, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği vs.), Çağrı Merkezi Teknolojileri ve ileri derecede MS Office programlarına (özellikle excel) hâkim, proaktif ,analitik ve süreç odaklı bakış açısına ve  etkili iletişim ve problem çözme becerisine sahip, T-SQL, PL-SQL, ASP, ASP .net, C#,  VBA, OOP, ETL, java script, MVC bilgisine sahip, tasarım yönü kuvvetli, Photoshop ve illustrator gibi tasarım/animasyon programlarına hakim, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip personel alımı yapılacaktır.


Yapı Kredi firması iş alımı için kariyer net’i ziyaret edebilir gerekli başvuruları aynı internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Kendinize en uygun ilanı bulduktan sonra iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası’nın ilan sayfasına gitmek için tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.