Whatsapp çöktü

Whatsapp çöktü

Whatsapp çöktü

Whatsapp çöktü! Kullanıcılar sıkıntı yaşıyor...
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta yaşanan sorun nedeniyle mesajlar alıcılara ulaşmıyor. Twitter üzerinden yaşanan duruma isyan eden kullanıcılar, WhatsApp'ta bağlantı sorunu olduğunu söyledi. WhatsApp çöktü ve yarım saat sonra geri geldi.

BTK Başkanı nedenini Twitter'dan açıkladı.

Akıllı telefonlarda kullanılan anlık mesajlaşma servisi WhatsApp çöktü, 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma servisi kullanıcıları panik yaşadı.

Bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'WhatsApp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Kullanıcılar, söz konusu sorunu Twitter'da dile getirdi. Yaşanan sorunla ilgili WhatsApp'tan henüz bir açıklama yapılmadı. 

BTK BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

WhatsApp, yaklaşık bir saat sonra da tamamen çöktü.

Sosyal medyada paylaşılan mesajlardan, sorunun dünya genelinde yaşandığı ortaya çıkarken, ilk resmi açıklama da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Başkanı Ömer Faruk Sayan'dan geldi.

"SORUN WHATSAPP SERVİSLERİNDEN KAYNAKLANIYOR"

Sayan, twitter hesabından yaptığı açıklamada bir harşta paylaşarak "BTK USOM Ulusal Siber Olaylara Müsahale Merkezi tarafından Whatsapp servislerinde küresel düzeyde bir kesinti olduğu raporlandı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.