Ünlü sunucuda coronavirüs tespit edildi

Ünlü sunucuda coronavirüs tespit edildi

TÜRK SUNUCUDA KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ!

Çok Gezenti’ programını sunan Burak Akkul’un koronavirüs testi pozitif çıktı!
Teve 2 ekranlarında yayınlanan 'Çok Gezenti' programını sunan Burak Akkul'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Akkul, sosyal medya hesabından İstanbul'da korona pozitif tedavisi uygulandığını açıkladı.

 

Teve 2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan ‘Çok Gezenti’ programını sunan Burak Akkul kendisine, sosyal medya hesabından korona pozitif tedavisi uygulandığını açıkladı. Akkul’un eşi ise evde karantina altında.

“EŞİM EVE GÖNDERİLDİ”
Türkiye’de kimliği belli olan ilk vaka olan Akkul, eşi Seda’da semptomlar bulunmadığını ve eve gönderildiğini söyledi.

AKKUL’UN AÇIKLAMASI;
“Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de… 5 gün oldu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif öyle tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu, eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız… Bakanlıklara çok rica ediyorum bize bu sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz…”


‘SONUÇLAR BANA ULAŞTI’
Akkul, ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamada kendisine destek verenlere teşekkür ederek “Sonuçlar bana ulaştı. O video misyonunu tamamlandı. Bana şu anda korona pozitif tedavisi uyguluyorlar. Çok da güzel uyguluyorlar, teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.