Ünlü oyuncudan kötü haber

Ünlü oyuncudan kötü haber

Ünlü oyuncudan kötü haber

Oyuncu Pınar Deniz kötü haberi duyurdu! Ailesi koronavirüs şüphesiyle karantinada
Oyuncu Pınar Denizin anneannesi koronavirüs şüphesiyle karantinaya alınmıştı. Ünlü oyuncu bu haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Pınar Deniz, annesi ve teyzesinin de karantinaya alındığını söyledi.

 

Oyuncu Pınar Deniz anneannesinin koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Ünlü oyuncu annesi ve teyzesinin de karantinaya alındığını açıkladı. Deniz, eğer koronavirüs test sonucu pozitif çıkarsa kendisi de dahil olmak üzere bütün ailesinin karantinaya alınacağını söyledi.

Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar gibi önemli projelerde rol alan genç oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs şüphesiyle ailesinin karantina alındığını anlattı.

TEYZESİ VE ANNESİ KARANTİNAYA ALINDI
Sosyal medya hesabı Instagram’dan nefes darlığı şikayetiyle hastaneye götürdüğü anneannesinde Koronavirüs şüphesinden dolayı hastaneye yatırıldığını söyledi. Anneannesi hakkında bilgi veren oyuncu, kendisinin, teyzesinin ve annesinin de şimdilik karantinada olduğundan bahsetti.

 

 

‘POZİTİF ÇIKARSA KARANTİNAYA ALINACAĞIZ’
Pınar Deniz, Instagram’ın hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Anneannemde nefes darlığı olduğu için hastaneye geldim. Korona yüzünden onu gözlem altına aldılar. Biz belirti göstermediğimiz için karantinaya alınmadık. Kendimi koruyor dışarı çıkmıyordum. Ama onda pozitif çıkarsa hepimizi karantina altına almak zorundalar. Gözlem odasında 10 dakika durdum. Üzerinize kapıyı kapatıyorlar. Panik atak geçiriyor gibi oluyorsunuz. O yüzden evden çıkmayın. Kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün.”

‘ANNEM, TEYZEM, ANNEANNEM KARANTİNADA’
Hikaye kısmından yeni bir paylaşım daha yapan Deniz, “Annem, teyzem ve anneannemi belirti olduğu için gözlem altına aldılar. Testin sonucunu bekleyeceğiz. Arayan, yazan herkese teşekkür ederim ama sinirlerim bozuldu dönemeyeceğim size gerçekten. Siz istediğiniz kadar koruyun kendinizi sevdiklerinizin başına bir şey gelecek korkusu anlatılamaz” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.