Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na: Biz salak mıyız?

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na: Biz salak mıyız?

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na: Biz salak mıyız?

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kazdağları ile ilgili iddialara,  sosyal medya hesabından, “Çanakkale Kirazlı Maden Sahası ile İlgili Yanlış Bilinen Doğrular” şeklinde bir açıklama yaptı. Maden sahasının Kazdağlarına 40 kilometre uzaklıkta olduğu belirtilen açıklamada, kesilen ağaç sayısının da iddia edildiği gibi 195 bin değil 13 bin olduğu belirtildi.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan bu açıklamaya, ünlü oyuncu Şahan Gökbakar tepki gösterdi. Gökbakar, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile tepki göstererek şu açıklamayı yaptı:

“Tarım ve Orman Bakanlığı açıklama yapmış.. Demişki evet ağaçlar katledildi AMA 195bin değil 13bin ağaçcık kestik canıııım..Hee ayrica da Kaz dağları degil orası 40km uzağı... BAKANLIĞA sorularım:

Biz salak mıyız??”

‘BAKIN BAKALIM KAC AĞAÇ KESİLMİŞ?’

“Goz goruyor bakin bakalim kac agac kesilmiş?? Kaz daglari ve etrafi kac km² su kaynaklarina sahip?? İstanbula su kac km oteden geliyor??? Yahu o bolgede ki koylere su tasiyan nehirler ve kaynaklar kac km oteden geliyor??? 40 km Kaz Daglari ve su kaynaklari icin, ev ile bakkala olan uzaklik gibi denilebilir...”

‘KANADALI ŞİRKET DEFOLUP GİTSİN BURDAN’

“Yani acikcasi bu açıklamayı yapan ve bunu açıklama diye veren zihniyet iste sorun. Açıklama degil itiraf olmuş.. ACİLEN BU KANADALI ŞİRKET DEFOLUP GİTSİN BURDAN...Kanada'da ormanda birak siyanürle altinı, mangal yaktirmazlar beee!!! BUNU ONAYLAYAN VE İZİN VEREN TUM KİSİLERDEN DE HESAP SORULSUN!!! #kazdağlarıhepimizin #kazdağları #aşk #vatan”

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.