Ünlü Kahin Ayyad, 2014 Yılında İmamoğlu'na mı işaret etti

Ünlü Kahin Ayyad, 2014 Yılında İmamoğlu'na mı işaret etti

Ünlü Kahin Ayyad, 2014 Yılında İmamoğlu'na mı işaret etti

Mısır’da 'kahinler kraliçesi' olarak bilinen ünlü astrolog ve numereoloji uzmanı Joy Ayyad'ın 2014 yılında Türkiye ile ilgili yaptığı öngörüde, 'Türkiye'de halkın arasından yeni bir lider ortaya çıkacak ve duruma müdahale edecek..' ifadeleri sosyal medyada yeniden gündeme oturdu. Ayyad'ın yorumu, 2014 senesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilen ve 31 Mart 2019'da neredeyse adı bile bilinmemesine rağmen bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı ve benimsediği bir isim haline gelen Ekrem İmamoğlu'na işaret ettiği öne sürüldü..

Önceki gün 'casusluk' suçlamasıyla yargılandığı davada geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şehit' ilan ettiği Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin düşeceğini 2014 yılında yaptığı bir söyleşide öngören, Mısırlı ünlü Astrolog ve Numereoloji Uzmanı Joy Ayyad'ın, aynı yıl Tükiye hakkında yaptığı ilginç öngörüleri yeniden gündeme geldi..

Ayyad 'Türkiye'de yeni bir lider doğacak..' öngörüsünde Ekrem İmamoğlu benzerliği..

Ünlü Astrolog Ayyad 2014 yılında Türkiye ile ilgili yaptığı öngörüsünde şu ifadeleri kullanmıştı; "Daha önce de ifade ettiğim gibi, Türkiye’de de durum pek sakin olmayacak. Orada insanların bilincinde büyük değişiklikler beklenebilir. Ancak, süreç fazla devam etmeyecek. Halkın arasından, şu an kendini ortaya koymamış kararlı, pozitif bir lider çıkacak ve sürecin tam da kilit noktasında devreye girip müdahale edecek. Bu müdahale istikrarın yakalanmasını sağlayacak. Coğrafyamızda yaşanan olayların(Arap Baharı) Türkiye'ye sıçramasının önüne geçecek ve eski günlerine dönecek olan ülkede güzel şeyler yaşanacak, bu süreç uzun yıllar devam edecek."

Mısırlı Ünlü Kahin Ayyad, 2014 Yılında İmamoğlu'na mı işaret etti
Ünlü Astrolog ve Numereoloji uzmanı Joy Ayyad
2014 YILI VE EKREM İMAMOĞLU DETAYI

Ekrem İmamoğlu, 2014 yılında Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmiş, başkanlığı döneminde Beylikdüzü'ndeki icraatları ve karakteriyle vatandaşın gönlünde taht kurmuş, 31 Mart 2019 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkalığı Adayı olarak açıklanmıştı. İmamoğlu'nun adaylığı açıklandığında tanınırlık oranı sadece yüzde 35 iken, bugün onu tüm Türkiye hatta dünya tanıyor. Kullandığı dil, pozitif duruşu, vatandaşa yansıttığı sevgi verdiği umut, İmamoğlu için '100 yıl sonra karanlığa doğan yeni lider' yorumlaryla karşılık buluyor..

TÜRKİYE'DE YENİ BİR LİDER ARAYIŞI

Başta ekonomik sıkıntılar ve işsizlik olmak üzere, komşu ülkelerle yaşanan krizler, ülke içindeki yolsuzluk ve israf iddiaları halkı bezdirmiş durumda. Ülkenin içinde bulunduğu bu durumun sorumlusu olarak görülen iktidarın vaadleri ve ithamları artık vatandaşta 'dejavu' etkisi yapıyor ve araştırma şirketlerinin yaptığı son anketlerin ortaya koyduğu verilere göre de iktidar partisi mensuplarının 'kötü dili' sürekli bir tekrar haline gelen sözleri ile yerine getirilmeyen vaadleri inandırıcılığını yitirmiş durumda.. Tam da Türk siyasetinin kilitlendiği noktada Mısırlı Kahin Ayyad'ın 2014 yılında Türkiye öngörüsünde kulladığı 'Sürecin tam kilit noktasında yeni bir lider' sözlerinde geçen lo ider, 'Ekrem İmamoğlu mu' sorusunu akıllara getirdi..

'MURSİ EN GÜÇLÜ DÖNEMİNDE İKTİDARINI KAYBEDECEK' DEMİŞTİ, OLDU

Kahin’in Mısır eski Cumhurbaşkanı Mursi’nin en güçlü göründüğü sürede iktidarını kaybedeceğini ve 100 yıl sonra ilk defa bu yıl(2014), Aralık ayında, Kahire’de kar yağacağını tahmin ettiği hatırlatıldı. (2014 Aralık aynın son haftasında kısa süreli kar yağmıştı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum