Türkiye Şeker Fabrikaları İşçi Personel alımı 2018

Türkiye Şeker Fabrikaları İşçi Personel alımı 2018

Türkiye Şeker Fabrikaları İşçi Personel Alacak

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü 4 İşçi Alacak

19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete ile 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Ankara Şeker Fabrikasına 1 (Bir), Çarşamba Şeker Fabrikasına 2 (İki) ve Kars Şeker Fabrikasına 1 (Bir) olmak üzere Toplam 4 (Dört) Daimi İşçi alınacaktır.
 
İşgücü talebimiz Türkiye İş Kurumu’nun web sayfasında yayımlanacaktır.
Başvurular ilanın yayımlanmasından itibaren 10 gün içinde ülke bazında Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR’un web sitesinden 02.10.2017 tarihinden itibaren öğrenilebilir.
Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı Kanunun 4/C maddesi kapsamında geçici personel olarak atanamayacaklardır.
BAŞVURULARDA ARANACAK ŞARTLAR

Meslek Liselerinin Metal, Elektrik veya Elektronik bölümlerinden mezun olmak,
Sağlık durumlarının tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması. (İlgililerden işe başlatılmadan önce tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu istenecektir.)
Eleman Alımı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından ulusal düzeyde yapılacaktır.
Kamu kurum ve kuruluşlarının daimi işgücü taleplerine yapılan başvurularla ilgili yazışmalarda kişilerin yazışma adreslerindeki Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.
Sözlü sınav eleman alımı yapılacağı fabrikalarda yapılacak olup sınav tarihi sınava katılacak adayların açıklanması sırasında duyurulacaktır.
İşe alınacak elemanlar 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında işe alınacak ve kendileriyle belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır.
KPSS’den en az 60 puan almak.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.