Türk Telekom Personel Alım İlanları 2017

Türk Telekom Personel Alım İlanları 2017

Türk Telekom Personel Alım İlanları 2017

TÜRK TELEKOM Avea, TTNET gibi şirketleri tek bir çatı altında toplamış ve faaliyetlerine bu şekilde devam etmeyi amaçlamıştır.

Şirketin yayınladığı İLANDA

müşteri temsilcisi, saha yöneticisi, raporlama uzmanı, denetim uzmanı ve iş analisti gibi açık iş pozisyonlarının başvuru şartlarını, istenen niteliklerini incelemek isteyenler sizlere verdiğimiz kariyer adresine gidebilirsiniz.

Şirket Kuruluş Yılı: 1840

Türk Telekomünikasyon A.Ş.
 

TürkTelekom; sabit telefon, mobil telefon, Data ve İnternet hizmetleri ile katma değerli hizmetleri müşterilerine sunan bir altyapı işletmecisidir.

Türk Telekom bu gün dünyadaki 13’üncü büyük sabit telefon altyapısı ve GSM operatörlerinden AVEA’nın % 81.1 hissesi ile TT Net A.Ş’nin %100 hissesine sahiptir. 14. Kasım 2005 tarihinde hisse devrinin tamamlanması ile Şirket hisselerinin %45’i devlette kalırken, Oger Telekomünikasyon Türk Telekom’un ana hissedarı olmuştur. Bu yapısıyla Türk Telekom artık özel bir şirketin tam operasyonel özgürlüğüyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hisse devrinin tamamlanmasından sonra dünya klasmanında saygın danışmanlar ve çalışanlarımızla birlikte yüzlerce dönüşüm projesi başlatılmıştır. Bu projeler tamamlandığında Türk Telekom’un çehresi hızla değişerek, Şirketimiz rekabetçi müşteri odaklı, operasyon açısından etkili ve teknolojik olarak gelişmiş bir kurum kimliği kazanıp güçlü kökleri üzerinde hızla büyüyerek dünya çapında konumunu güçlendirmeye hazır olacaktır.

ilana ulaşmak için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.