Türk jeti 25 saniyede 6 bin feet düştü!

Türk jeti 25 saniyede 6 bin feet düştü!

Türk jeti 25 saniyede 6 bin feet düştü!

Türk jeti 25 saniyede 6 bin feet düştü!

İran hava sahasında düşen Başaran Holding bünyesindeki MC Havacılık’a ait Challenger 604 tipi uçağın radar kayıtlarına göre, 25 saniyede 1.800 metre birden irtifa kaybettiği ortaya çıktı.

 

İran hava sahasında düşen Başaran Holding bünyesindeki MC Havacılık’a ait Challenger 604 tipi uçağın radar kayıtlarına göre, 25 saniyede 6 bin feet birden irtifa kaybettiği ortaya çıktı.

Trabzonlu işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını taşıyan uçağın İran hava sahasında düşmesinden sonra uçak kazasının neden gerçekleştiğine yönelik tartışmalar başladı.

Uçağın pilotlarının tırmanışın devam ettiği sırada alçalmak için İran hava trafik kontrolörleri ile irtibata geçtikleri ve bu talepten sonra bağlantının kesildiği bilgisi dün Airporthaber tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Kazadan sonra radar kayıtları da uçağın düşmeden önce bazı irtifa bilgilerini ortaya koydu. Zet saat ile 14.38.10’da 31 bin 150 feet (9.500 metre) irtifadan düşmeye başlayan uçak 25 saniyede yaklaşık 6 bin feet irtifa kaybederek 25 bin 650 feet (7.800 metre) irtifaya kadar indi.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.