TÜM TÜRKİYE'DE UYGULANACAK

TÜM TÜRKİYE'DE UYGULANACAK

SON DKİKA! BAKAN AZ ÖNCE AÇIKLADI! YENİ DÖNEM! TÜM TÜRKİYE'DE UYGULANACAK!

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüsü salgını tüm dünyaya hızla yayılırken Türkiye’de de son zamanlarda vaka sayılarının artmasıyla birlikte yeni yasak kararları alınmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son açıklamasıyla yeni yasak kararları bugün saat 8’den itibaren başlayacak.

KUAFÖRLER, GÜZELLİK SALONLARI
Ülkemizde artan koronavirüs vakaları beraberinde yeni kısıtlamaları da getirdi. İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen genelde kapsamında alınan kararlar bu akşam 20.00’den itibaren uygulanmaya başlanacak. Alınan karar ilk olarak; alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde uygulanacak. Bu yerler bugün 20.00’de kapanacak, 21 Kasım Cumartesi’den itibaren 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacak.

GEL – AL ŞEKLİNDE
Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme ­içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya “gel-al” şekilde hizmet verecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20.00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.