TÜBİTAK SAGE Personel Alımı

TÜBİTAK SAGE Personel Alımı

TÜBİTAK SAGE Personel Alımı

TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Personeller farklı birimlerde görev yapmak üzere istihdam edilecek.

İnsan Kaynakları Personeli alımı için : İnsan Kaynakları faaliyetlerini yürütecek 2 personel istihdam edilecektir. Yükseköğretim kurumlarının; İktisat, İşletme, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Ayrıca adaylarda aranan diğer özellikler ; Bordro, tahakkuk işlemlerine hakim olmak, İş Kanunu, Sosyal Güvenlik Kanunu ve Sendikalar Kanunu’na hakim olmak, Yasal yönetmelikler çerçevesinde İnsan Kaynakları Uygulamalarını yürütebilmek,  İşe Alım Sürecinin işletilmesi; açık pozisyonlar için iş ilanı verilmesi, aday havuzlarının oluşturulması, mülakatların yapılması, mülakat değerlendirmelerinin yapılması çalışmalarında görev alabilecek durumda olmak, Microsoft Office Uygulamalarına hakim olmak,  İnsan Kaynaklarına ilişkin raporlamaları yapabilecek durumda olmak, Personel sözleşmelerinin düzenlenmesi konusunda tecrübeye sahip olmak,  İşe giriş ve çıkış işlemleri konusunda bilgi sahibi olmak,  İnsan Kaynakları Yönetimi yazılımlarına veri girişi yapabilecek ve sistemi aktif olarak kullanabilecek durumda olmak olarak belirtilmiştir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı alımı için : İş Sağlığı ve Güvenliği mezuatına uygun olarak çalışmaları yürütecek 1 adet personel istihdam edilecektir. Yükseköğretim kurumlarının Kimya Mühendisliği veya Kimya bölümlerinden mezun olma şartı vardır. A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip olmak , ş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatına hakim olmak,  En az 3 yıl iş güvenliği uzmanı olarak görev yapmış olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında eğitim vermek, risk değerlendirmesi yapmak, Ekip çalışmasına yatkın olmak, Microsoft Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanabilmek, TS 18001, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi hakkında bilgi sahibi olmak da adaylarda aranan özellikler arasındadır.

Muhasebeci alımı için : Muhasebe Birim faaliyetlerini yürütecek 1 adet personel istihdam edilecektir. Yükseköğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Ekonomi, Ekonometri, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İstatistik bölümlerinden mezun olma şartı vardır. Ayrıca adaylarda Tek düzen hesap planını iyi bilmek ve uygulayabilmek, KDV iade konusunda tecrübeli olmak, Her türlü yasal beyannameleri düzenlemeyi bilmek,  Muhasebe alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak,  Microsoft Office Uygulamalarına hakim olmak ve raporlama yapabilmek, Bankalarla olan ilişkileri yürütebilmek ve akreditif vb. konularda tecrübeli olmak, Sorumluluk bilinci yüksek, iş takibi konusunda düzenli, dikkatli ve sonuç odaklı olmak şartları da aranmaktadır.

Satın Alma Sorumlusu alımı için : Satın alma işlemlerine ilişkin yurtiçinden/yurtdışından ürünlerin temin edilmesini, yurtdışından gelen ürünlerin gümrük işlemlerinin yapılmasını, ihalelerin gerçekleştirilmesini ve sözleşme takibini yürütecek 2 adet personel istihdam edilecektir. Yükseköğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Ekonometri, İstatistik, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, Hukuk, Kimya, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı vardır. Kamu İhale Mevzuatı hakkında bilgi sahibi olmak,  Dış Ticaret Uygulamalarını bilmek, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini bilmek,  Microsoft Ofis yazılımlarını iyi derecede kullanabilmek,  Sözleşme / tedarik yönetimi konusunda tecrübe sahibi olmak,  İyi seviyede İngilizce konuşabilmek, Satın alma süreçleri hakkında tecrübe sahibi olmak şartları da aranmaktadır.

Adaylarda aranan genel şartlar : Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (Erkek adaylar için), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Devlet sırlarına karşı suçlardan hükümlü bulunmamak, ağırlıklı lisans mezuniyet ortalaması en az 2,5 olmak, İngilizce yeterliliğini sınavlardan birini alınan puanla kanıtlamış olmak gerekmektedir.

TÜBİTAK SAGE İlanlarına başvuruda bulunmak için “www.sage.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluşturduktan sonra referans kod seçilerek, istenilen tüm evrakların sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur.) İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.