TÜBİTAK BİLGEM kamu personeli alımı yapıyor

TÜBİTAK BİLGEM kamu personeli alımı yapıyor

TÜBİTAK BİLGEM kamu personeli alımı yapıyor

TÜBİTAK BİLGEM tarafından kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Devlet Personel Başkanlığınca yayınlanan ilanda TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Başkan Yardımcılığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 kamu personeli alınacağı belirtildi. TÜBİTAK BİLGEM’e alınacak personeller Kurumsal İletişim Sorumlusu ve Görsel Tasarım Sorumlusu olarak çalıştırılacaklar.

TÜBİTAK BİLGEM personel alım başvuruları 16 Kasım 2016 tarihinde saat 17:00’de sona erecek. Adaylar başvurularını kurumun resmi internet adresinde bulunan İş Başvuru Formunu doldurmak suretiyle yapabilecekler. Kadro sayısının 5 katı kadar aday mülakata çağrılacak. Alınacak personeller Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:1 Gebze Kocaeli adresinde istihdam edilecekler. Alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak.

Başvuru yapabilmek için; En az 4 yıllık üniversitelerin ilanda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, alanında en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmak gerekiyor. Adayların kamu haklarından yasaklanmamış olması, askerlikle ilişiği bulunmaması, sabıka kaydı bulunmaması ve sağlık engeli olmaması şartları aranıyor. TÜBİTAK BİLGEM personel alımı ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metni için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.