TÜBİTAK BİLGEM 56 personel alımı yapacak

TÜBİTAK BİLGEM 56 personel alımı yapacak

TÜBİTAK BİLGEM 56 personel alımı yapacak

TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Ankara ili için görevlendirilmek üzere 56 tecrübeli Yazılım Bakım Destek Sorumlusu istihdam edilecek.

Adayların en az 4 (dört) yıllık lisans eğitimi veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olması gerekmektedir. Ayrıca adaylar işin tanımına göre 2 ile 5 yıl arasında alanında tecrübeye sahip olmalıdır.

İlan metninde belirtilen lisans eğitimi görmüş, alanında 2 ila 5 yıl arasında iş tecrübesine sahip, askerlikle ilişiği bulunmayan, görevini yapmasına engel bir hastalığı bulunmayan KPDS den en 65 puana sahip adayların TÜBİTAK BİLGEM web adresindeki Kariyer Başlığı altında bulunan İş Olanakları bölümünden İş Başvuru Formunu doldurarak 14 Nisan - 5 Mayıs 2016 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adaylar, iş başvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek başvuruda bulunabileceklerdir. Bir aday en fazla 2 pozisyona başvuru yapabilecektir. 2’den fazla pozisyona başvuru yapan adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.