THY teknik lise ve önlisans mezunu personel alımı yapacak

THY teknik lise ve önlisans mezunu personel alımı yapacak

THY teknik lise ve önlisans mezunu personel alımı yapacak

Yerli tasarım ile havacılık sektöründe üretim yapan ilk şirket olma unvanını elinde bulunduran TCI Kabin İçi Sistemleri San. ve Tic. A,Ş, bir uçak galley (mutfak) üretim firmasıdır.

 TCI 5 senedir faaliyetlerine devam etmekte ve kurulduğu günden bu yana gerek Türk Sivil Havacılığının gerekse Türkiye sanayisinin gelişimine katkıda bulunmaktadır.Alanında Türkiye’deki ilk ve tek firma olma özelliğini taşıyan firmanın çeşitli departmanlarında istihdam edilmek üzere Veri Elemanı alımı yapılacağı duyuruldu.

THY Teknik tarafından yapılan duyuruda iş açıklaması olarak şunlara yer verildi. BU haber www.memurlarahaber.com haberidir. bu site bu haberimizi çalmıştır

İstanbul İşkur'a kayıtlı olan ve yasa gereği özürlü kadrosuna uygun olan, Engellik derecesi % 40 ve üzerinde olan, Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, Diksiyonu düzgün, İletişim becerisine sahip, 20-35 yaşları arasında, Takım Çalışmasını benimseyen Bay – Bayan personel alımı yapılacağı belirtildi.Ayrıca bu pozisyonla ilgilenen adayların ön yazılarında; Engellerini ve engel derecelerini belirtmelerini gerekmektedir.

 Aranan nitelikler arasında Tercihen Meslek Yüksek Okulu (MYO) veya Meslek Lisesi mezunu, 2 yıl deneyimli, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, analiz ve raporlama yeteneği gelişmiş, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek personel alımı için duyuru yayınlandı

 Duyuru ve başvuru için TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.