THY mühendis ve teknisyen alımı Mart 2016

THY mühendis ve teknisyen alımı Mart 2016

THY mühendis ve teknisyen alımı Mart 2016

Türk Hava Yolları THY, Uçuş Eğitim Başkanlığı Simülatör Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere simülatör mühendisi ve simülatör teknisyeni alımı başladı.

Simülatör mühendisi alımı için başvuru yapacak adaylar, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesinde mezuniyet şartı aranmaktadır.

Simülatör Teknisyeni alımı için başvuru yapacak adaylar,  2 yıllık eğitim veren üniversitelerin Elektronik Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi ve Mekatronik bölümlerinden önlisans derecesinde mezuniyet şartı aranmaktadır.

38 yaşından büyük olmayan, adli sicil kaydı olmayan, askerliğini yapmış, B sınıfı ehliyetine sahip, vardiyalı çalışabilecek, iyi derecede İngilizce bilen ve dil bilgisini belgeleyen adaylar başvuru yapabilir.

Başvurular THY internet sayfasında elektronik ortamda başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuruları kabul edilen adaylar yazılı sınava alınacak ve yazılı sınav sonucu başarılı olan mülakata çağrılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.