Teknoloji Harikası Yeni İphone 6 Plus

Teknoloji Harikası Yeni İphone 6 Plus

Teknoloji Harikası Yeni İphone 6 Plus

 

Son dönemlerin teknoloji harikası olan telefonu birçok Apple tutkunu cep etti ve etmeye de devam ediyor. ıPhone 6 ürününe göre daha büyük ve daha özellikli olan bu ürün kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. Bu makalemizde siz değerli okuyucular için İPhone 6 plus hakkında bir inceleme ve değerlendirme yazısı yazmak istedik.

İphone 6 Plus İnceleme Yazısı

İlk olarak İPhone 6 ürününde 4.7 inç ekran genişliği bulunurken plus modelinde 5.5 inç. Yani daha büyük ve ayrıca daha da ince. Yine diğeri ile kıyaslanınca çok daha güçlü ve çok daha verimli bir ürün. Pürüzsüz bir metal yüzeye sahip olan telefon ıphone neslinde en iyisi olarak nitelendirilebilir. Yepyeni bir tasarıma sahip olan İPhone 6 plus yumuşak hatlı alüminyum ve cam tasarımıyla ile de dikkat çekiyor. Şimdiye kadar iPhone için üretilmiş en ince ve en gelişmiş Multi-Touch ekranlar kullanıldı. Retina HD ekrana sahip. 8 çip, A7 çipe göre yalnızca daha hızlı değil, aynı zamanda yüzde 50'ye kadar daha fazla enerji verimliliğine sahip.

Telefon içinde bulunan M8 hareket işlemcisi sayesinde hızınız ve ne kat ettiğiniz mesafeyi hatta yüksekliğiniz dahi hesaplayabilirsiniz. 1080p HD kalitesinde saniyede 60 kare ve ağır çekimde saniyede 240 kare video kayıt özelliklerine sahip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.