TAŞERON İŞÇİLERLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

TAŞERON İŞÇİLERLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

TAŞERON İŞÇİLERLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Edinilen bilgelere göre Cumhurbaşkanı ile AK Partili milletvekilleri ile yapılan toplantıda taşeron düzenlemesi de gündeme geldi. Söz alan milletvekillerinin bir bölümü KİT'lerde çalışan personelin kapsam dışında tutulmasından dolayı seçmenlerden şikayet geldiğini belirtince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna çözüm olarak KİT'lerde çalışan taşeron işçilerinin her birinin kendi bulunduğu KİT'te kadroya alınabileceğini söylediği belirtildi.

KİT’LERDEKİ TAŞERON İŞÇİLER DE KADROYA ALINABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda başlattığı milletvekili buluşmalarına dün 14 ilden 43 milletvekili ile devam etti. 2 saat 20 dakika süren toplantıda 13 milletvekili söz alarak hem kendi illeriyle ilgili ve hem de ittifak görüşmeleri başta olmak üzere genel siyasetle ilgili düşüncelerini paylaştı. Edinilen bilgilere göre, MHP ile 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadele ile başlayan ve 16 Nisan referandumuyla devam eden sürecin ittifaka doğru evrildiğini söyleyen Erdoğan'ın, bunun büyük bir mutabakatın adımları olduğuna dikkat çektiği belirtildi. Erdoğan'ın, "Bahçeli ile yaptığımız görüşme kısa ama verimli bir görüşmeydi. Biz bu işi milli mutabakat olarak görüyoruz. Bizim 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek millet' ilkemize uyan kim varsa bu milli ittifakın çatısı altında toplanır. Bu ilkeleri benimseyenlerle, yerli ve milli olan herkesle ittifak yaparız" dediği öğrenildi. KİT’teki taşeronlarla ilgili de açıklama yapan Erdoğan şunları söyledi; 

Edinilen bilgelere göre toplantıda taşeron düzenlemesi de gündeme geldi. Söz alan milletvekillerinin bir bölümü KİT'lerde çalışan personelin kapsam dışında tutulmasından dolayı seçmenlerden şikayet geldiğini belirtince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna çözüm olarak KİT'lerde çalışan taşeron işçilerinin her birinin kendi bulunduğu KİT'te kadroya alınabileceğini söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.