Tarım Bakanlığına 3 Bin Personel alınacaktır

Tarım Bakanlığına 3 Bin Personel alınacaktır

işte kadrolar

Tarım alanında 3 bin kişiye istihdam sağlayacak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Adana'da kuruluyor. 

TDİOSB Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından onaylandı. Su Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) tüzel kişiliği onaylanarak 3000 personel alımı için sürece girildi. Adana Karataş Su Ürünleri TDİOSB olarak tüzel kişilik kazanan birim için ilk aşama tamamlandı.
 
3000 personel istihdamı
Tarım alanında su ürünleri üretiminde hedef 60 bin ton üretim olacak. Özellikle dışa bağımlılığı önlemek ve istihdam yaratmak için açılan yeni TDİOSB'de tarla balıkçılığı yapılmak üzere yeni işletmeler kurulacak. Çoğunluğu kadın istihdamı sağlayacak TDİOSB'de tatlı su, acı su ve deniz suyunda yaşayabilen su ürünleri üretilecek

Tarım ve Orman Bakanlığında yeni istihdam
Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde kurulan TDİOSB ile üretim, yatırım, istihdam ve ihracat hedeflerine katkı sunulacak. Desteklemenin de Bakanlık tarafından devam edeceği, özellikle kadın istihdamına katkı sağlayacağı belirtildi.

Türkiye'de hali hazırda 8 TDİOSB'nin üretimde olduğu belirtilirken Adana'da kurulacak bu yeni TDİOSB ile yeni 3000 personel istihdamı en büyüğü olacak

iş ilanlarını kaçırmamak için aşağıdaki linkleri takip ediniz

MEMURLARA HABER Sosyal Medya Hesaplarımız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.