Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı 2017

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı 2017

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı 2017

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, devlet personel başkanlığı adresinden verdiği yeni ilan ile bünyesine sözleşmeli büro personeli alımı yapacaktır. 

Özel Şartlar 1. Büro Personeli (Merkez ve Taşra): Dört (4) yıllık Yüksek Okullarının Tapu Kadastro bölümünden veya iki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.

Başvuru

1. Başvurular Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden (*) herhangi birine yalnız bir unvan için, 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında mesai bitimine

2 (saat:17:00) kadar (www.tkgm.gov.tr) adresinden temin edilerek doldurulacak olan “Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu” ve bu formda belirtilen belgeler ibraz edilmek suretiyle şahsen yapılacaktır. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

2. Birden fazla Bölge Müdürlüğüne ve/veya birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde başvuruların tamamı geçersiz sayılacak bu durumdaki aday atanmış olsa dahi ataması iptal edilecektir.

3. Değerlendirmeler ve atamalar Genel Müdürlükçe yapılacağından, adaylar 22 Bölge Müdürlüğünden birine başvuru yapabilecektir.

(*) Başvuru Yapılabilecek Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri : Ankara-İstanbul-İzmir-Bursa-Konya-Antalya-Diyarbakır-Erzurum-Trabzon SamsunKayseri-Hatay-Gaziantep-Edirne-Van-Elazığ-Eskişehir-Denizli-Kastamonu-Sivas- Şanlıurfa-Yozgat (Bölge Müdürlükleri adres ve iletişim bilgileri (www.tkgm.gov.tr adresinde mevcuttur.)

BİZİ FACEBOKTAN TAKİP EDİN: TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.