SYDV KAMU PERSONELİ ALIM BAŞVURUSU BAŞLADI

SYDV KAMU PERSONELİ ALIM BAŞVURUSU BAŞLADI

HAZRO SYDV KAMU PERSONELİ ALIM BAŞVURUSU BAŞLADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Hazro Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personel alım ilanı yayınladı. Hazro Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı büro görevlisi pozisyonunda görevlendirileceği ilanda belirtildi. Diyarbakır Hazro kamu personel alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 20 Ekim olarak ilan edildi.

Hazro Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerekiyor. 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olma şartı ilanda belirtiliyor. Adayların, üniversitelerin 4 yıllık fakülte mezun olmaları isteniyor. 2015 veya 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak gerekiyor. B Sınıfı Ehliyete sahip olmak veya işe alındıktan sonra 1 yıl içerisinde B sınıfı Ehliyet alma taahhüdünde bulunma şartına ilanda yer verilmiş. Başvuru yapmak için Diyarbakır il veya ilçelerinde ikamet ediyor olmak gerekiyor.

Hazro SYDV ilanına başvuru için son tarih 20 Ekim olarak duyuruldu. Hazro Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV büro görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.566 TL ile 2.822 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye alıyor. Diyarbakır Hazro Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.