SYDV İSTANBUL KONYA MALATYA BARTIN  SİVAS MEMUR PERSONEL ALIMI

SYDV İSTANBUL KONYA MALATYA BARTIN SİVAS MEMUR PERSONEL ALIMI

SYDV İSTANBUL KONYA MALATYA BARTIN SİVAS MEMUR PERSONEL ALIMI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlükleri 5 FARKLI ŞEHİRDE  Büro Görevlisi, Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi ve Muhasebeci alım ilanı yayınladı.

Alınacak personel sayısı 10 kişi olarak açıklandı

İLANLARA başvuru son tarih 17 Mart 2017

Aranan bazı şartlar: Bilgisayar Ofis programlarına hakim olmak, 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi: ŞARTLAR:

4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olması. İşe Alım sürecinde geçerli olan (2016 yılı) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 Puan Türünde en az 60 puan şart.

Başvuruda istenen belgeler: Nüfus Cüzdanı, Sabıka Kaydı, Sağlık Raporu, Diploma, KPSS Sonuç Belgesi, Askerlik Durumunu Gösterir Belge, Bilgisayar Sertifikası veya Transkript ve Sürücü belgesi (En az B sınıfı) fotokopileri olacaktır.

Başvuracak adaylar: Bağlı bulundukları İl ve ilçelerdeki alımlara şahsen başvuru yapabileceklerdir. İstanbul Sancaktepe, Konya Cihanbeyli, Malatya Kulancak, Bartın Kurucaşile ve Sivas (Gemerek Hafik Şarkışla ve Doğanşar) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.