Survivor'da şok!

Survivor'da şok!

Survivor'da şok!

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi. 11 Haziran 2018 Survivor elenen isim Mustafa Kemal oldu
Survivor hayranlarının merakla beklediği sonuç bu akşam cevabını buluyor. Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2018' yarışmasının son ada konseyinde, bir kişi daha eksilecek olan ünlüler takımı, dokunulmazlık oyunlarındaki mağlubiyetleri değerlendirdi. Survivor’dan elenen isim ünlüler takımının 3 eleme adayının arasında yapılan oylamanın sonuçlarının açıklanmasının ardından ortaya çıkacak.

Peki, 11 Haziran 2018 günü Mustafa Kemal, Turabi ve Merve üçlüsünden Survivor’dan elenen yarışmacı Mustafa Kemal oldu.

11 Haziran 2018 Survivor elenen isim Mustafa Kemal Kurt oldu

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer alan Kurt, Survivor 2018’de performanslarını sergilemeye devam edecek.

Acun Ilıcalı'nın "Bu takım nereye gidiyor?" sorusuna, Turabi Çamkıran "Üçüncü Survivor'ım, bu kadar yenilgiyi bir arada görmedim. Şimdi ezilme sırası bizde, sefasını sürme sırası bize de gelecek. Ne zaman olur, bilmiyorum" yanıtını verdi.

Merve Aydın, "Çok talihsiz bir durumdayız. Çok fazla şanssızlık yaşadık. Bir türlü ivme yakalayamıyoruz. İnşallah bir an önce toparlanırız. Kaybetmemiz gereken en az bir konsey vardı, ikisini de kaybettik. Bunun cezasını hep birlikte çekeceğiz" dedi.

Adem Kılıçcı, "Her hafta bizden birisi eksilirse bireysel sembolün de etkisi kalmaz. Oyunu kaybedince otomatikman takım olarak aday gösterileceğiz. Şu an çok sıkışık durumdayız. Bu düzen elbet bir gün düzelecek. Son zamalarda o kara bulut bir türlü üzerimizden gitmiyor" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımında Mustafa Kemal ve Turabi'nin ardından Merve, takım arkadaşlarının oyları sonucu eleme potasına girdi.

“Survivor kim elendi?” sorusu için geri sayım devam ederken Acun Ilıcalı veda konseyinde bir kötü haber daha verecek. Bu hafta iki elemenin yapılacağını öğrenen yarışmacılar ise büyük şaşkınlık yaşayacak. Ünlüler takımı yarışmacılarından eleme adayı olarak gösterilen Mustafa, Turabi ve Merve üçlüsünden Survivor’a veda eden isim canlı yayınla aynı anda içeriğimizde olacak.

 

SURVİVOR 11 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu üç isimden biri 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde adaya veda edecek.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunları unutmak isteyen ünlüler takımı bu haftaya da kötü başladı. Peş peşe yaşanan kayıplara “Dur” diyemeyen ünlüler yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Karşı takımdan bir eleme adayı çıkarabilmek için son şansları olan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bir kez daha konseye giderek programdan elenmesini istedikleri yarışmacıların isimlerini belirledi.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

1980 İstanbul doğumlu olan Merve Aydın, Milli atlet olarak Türkiye'yi birçok yarışmada temsil etmiş 2008 ve 2013 yıllarında gümüş madalyonun sahibi olmuştur. Londra'da gerçekleştirilen 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışı tamamlamak istemesi tüm stat tarafından alkışlanmasında dünya spor basınının gündemi olmasına neden olmuştu. Survivor'da 1 üçüncülüğü ve 1 ikinciliği olan Aydın, yeni sezonun da iddialı isimleri arasında yer alıyor.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.