Survivor Sercan, İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak

Survivor Sercan, İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak

Survivor Sercan, İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak

'Survivor 2020'de ünlüler takımı adına mücadele eden, gönüllülerden Nisa Böklükbaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Sercan Yıldırım'ın, uzun süredir Elif Aydın'la birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Yarışmanın gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti'ne giderken havaalanında sevgilisiyle görülen 30 yaşındaki futbolcu, dönünce büyük bir şok yaşayacak. Öte yandan Yıldırım, geçmişte de birçok ünlü isimle magazin dünyasında yer aldı. İşte Sercan'ın eski aşkları...

 

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020' yarışmacılarından Sercan Yıldırım'ın uzun zamandır Elif Aydın ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Survivor'da gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Sercan Yıldırım'ı sevgilisi Elif Aydın terk etti.

Günaydın'dan Bülent Cankurt bu olayı köşesinde kaleme aldı:
"Sahadaki süratiyle tanınan futbolcu Sercan Yıldırım'ın aşk hayatındaki hızına da yetişilmiyor!

Survivor ünlüler takımında yarışan Sercan, konuşulanlara göre adada da huyundan vazgeçmedi; gönüllüler takımında yarışan Nisa ile adı aşk dedikodularına karıştı!


Aşk haberi doğru-yanlış bilmiyorum ama bildiğim; 'Ada Çapkını' Sercan, Dominik'ten İstanbul'a döndüğünde hayatının şokunu yaşayacak!

Çünkü kendisini 15 Şubat'ta Dominik'e uğurlayan sevgilisi Elif Aydın, çıkan aşk haberlerinin ardından, gıyabında da olsa Sercan'ı kapının önüne koydu! Önceki gün birlikte yaşadıkları evden Sercan'ın pılısını pırtısını toplayıp, bir kamyonla Bursa'ya ailesinin evine yolladı!

1.5 YILDIR BİRLİKTE YAŞIYORLARDI 
Dominik'te dış dünya ile iletişimi yasak olduğu için her şeyden habersiz olan Sercan, İstanbul'a döndüğünde neye uğradığına şaşıracak! Burada, hem evden atıldığını hem de sevgilisinden olduğunu öğrenecek olan Sercan'ın o anki yüz ifadesini çok merak ediyorum doğrusu.

Bu arada Sercan ile sevgilisi Elif Aydın ile yaklaşık 1.5 yıldır Zekeriyaköy'de lüks bir sitede oturuyordu. Medeniyetten uzak bir adada, aç susuz, hayatta kalmaya çalışmasına rağmen çapkınlıktan vazgeçmeyen Sercan'a bu yaşayacakları büyük bir ders olacaktır herhalde.


Öte yandan Survivor'da geçen ay Sercan'ın Nisa'ya olan ilgili herkes tarafından hissedilmiş ve günlerce konuşulmuştu. Ancak sonrasında ikili konuştu ve Nisa'nın Sercan'a "Seni Ersin abi gibi görüyorum" demesiyle konu kapandı."

Sercan Yıldırım, geçmişte birçok ünlü isimle magazin dünyasında yer aldı. İşte Sercan Yıldırım'ın eski aşklarından bazıları...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.