SURVİVOR BAŞLIYOR!

SURVİVOR BAŞLIYOR!

SURVİVOR BAŞLIYOR!

Sevilen yarışma programı Survivor 2020 için nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı, şubat ayında başlayacak olan Survivor yarışmasının seçmelerinin İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da başladığını duyurdu. Şubat ayında yayınlanacak olan Survivor’a ise iki tanıdık isim geliyor. İşte o isimler.
 MAGAZİN  09 Ocak 2020 - 19:57
Survivor 2020 kadrosu açıklanıyor! Survivor ne zaman başlayacak?

 

    
Şubat ayında yeni sezonuyla ekranlarda göreceğimiz Survivor 2020 için geir sayım başladı.Yarışmayı heyecanla bekleyenlere ise Acun Ilıcalı’dan haber geldi. Survivor 2020'nin konseptinin ünlüler ve gönüller takımlarından oluşacağını söyleyen Ilıcalı, Ersin Korkut ve Uğur Pektaş'ın da Survivor 2020 kadrosuna giren ilk isimler olduğu belirtti. Ilıcalı, Ersin Korkut'un ünlüler takımında yer almasının kesin, Uğur Pektaş'ın ise yüzde 90 ihtimali olduğunu söyledi.


 

Şubat ayında Survivor 2020'nin başlayacağını belirten Ilıcalı, yarışmaya katılmak için seçmelerin İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da başladığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda, Yusuf Karakaya şampiyonluk ipini göğüslemişti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.