Suriyeliler Eczane Basıp, Eczane Çalışanın Kulağını Kesti

Suriyeliler Eczane Basıp, Eczane Çalışanın Kulağını Kesti

Suriyeliler Eczane Basıp, Eczane Çalışanın Kulağını Kesti

Ülkemize misafir olarak gelen ama misafirliklerini bir türlü bitiremeyen Suriye vatandaşları yine doğru durmadı. Mersin'de bir eczaneye saldıran 3 kişi eczane çalışanında kulağını kestiler. yüzsüzlükte pes dedirten olaylar. Misafir olarak gelip ekmeğini yedikleri ülkede her türlü sefa sürüp, birde utanmadan ülkemin vatandaşlarına saldırıyor. 

Mersin’de Suriye uyruklu bir kişi, istediği ilaç olmadığı için eşdeğer ilaç veren eczane çalışanıyla tartıştı. Eczaneden ayrılan Suriyeli, bir süre sonra bir grupla tekrar geldi. Grup, eczane çalışanlarını yanlarında getirdikleri sopa ve taşlarla yaraladı.

Habertürk’ten Hakan Bulut’un haberine göre Mersin’in Tarsus İlçesi’nde devlet hastanesi karşısındaki nöbetçi Kemaloğlu Eczanesi’ne, iddiaya göre ilaç almak için giden Suriye uyruklu bir kişi, istediği ilaç olmadığı için eşdeğer ilaç veren eczane çalışanıyla tartıştı. Eczaneden ayrılan Suriyeli, bir süre sonra bir grupla tekrar geldi. Grup, eczane çalışanlarını yanlarında getirdikleri sopa ve taşlarla yaraladı.

Yaralı 4 eczane çalışanı, Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kulağı kesilen eczane çalışanlarından S.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.