SunExpress uçuş hostesi ALIYOR

SunExpress uçuş hostesi ALIYOR

SunExpress uçuş hostesi ALIYOR

SunExpress uçuş hostesi (kabin memuru) alımı yapıyor. İzmir, Ankara ve Antalya bölgeleri için yapılacak alımlarda personel sayısı belirtilmedi. Uçma fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Masabaşı işler size göre değil mi? Belki de hayalinizdeki meslek SunExpress’de. sloganıyla çalışma arkadaşları arayan SunExpress’e 20-35 yaş aralığındaysanız ve diğer başvuru şartlarını da taşıyorsanız başvurabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve yurtiçi en az lise diploması olan veya yurt dışında okumuş olan adaylardan lise denklik belgesine sahip olanlar başvuru yapabileceklerdir. İyi derecede İngilizce bilmek, bayanlarda 1.60 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak, erkeklerde 1.65 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak şartlar arasında yer alıyor. Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmayanlar başvurabilecek. Başvuranlarda istenen bir başka özellik dış görünüşüne özen göstermek ve iyi derecede yüzme bilmek de bulunuyor.

İzmir, Ankara ve Antalya bölgeleri için yapılacak alımlarda sınav merkezleri de yine İzmir, Ankara ve Antalya’da olacak. Kriterleri uyan adaylar ikametlerine yakın olan sınav merkezlerine çağırılacak. Sınav merkezlerinde 1. gün 100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı yapılacak, ardından 10 dakikalık İngilizce pratik mülakatı yapılacak. Ayrıca online kişilik envanteri için şifre gönderilecek. 2. gün kurul mülakatı yapılacak. Süreç ocak 2017’de başlayacak. Tüm detaylar ve başvuru için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.