Şubatta Atama Kör İnada mı bindi?

Şubatta Atama Kör İnada mı bindi?

ŞUBAT'TA ATAMA YAPMAMAK BİRİLERİNİN KÖR İNADI HALİNE Mİ GELDİ?bU ÜLKEDE BİRİLERİ KRAL DA BENİM, AĞA DA BEN, BEN İSTERSEM OLUR İSTEMEZSEM OLMAZ MI DEMEK İSTİYOR

İSMAİL KONCUK KİŞİSEL FACEBOOK HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI:

koncuk.jpg

BÖYLEYSE YAZIKLAR OLSUN, BÖYLESİNE, ANLAMSIZ İNATLAŞMA İLE ÜLKE EVLATLARININ GELECEĞİNİ GÖRMEZDEN GELİP, BEN DEVLET ADAMIYIM DİYENLERE YAZIKLAR OLSUN.BU İŞLER BU KADAR UCUZ MU?
Siyasi irade; işsiz, umutsuz bırakılan, geleceklerinden gün geçtikçe umudunu kesen bu genç öğretmenleri görmek, ellerinden tutmak zorundadır. ‘Şubat’ta atama yapmayacağım’ ifadesi bir kör inat haline getirilmemelidir, söz konusu ülkenin gençleri, söz konusu ülkenin eğitim öğretimde ihtiyaçlarıdır. 

Türk Eğitim-Sen olarak, 350 bin gencimiz adına ülkeyi yönetenlerden bir feraset bekliyoruz. Haklarını arayan bu evlatlarımıza siz sahip çıkmazsanız kim sahip çıkacaktır. Bugüne kadar 36 ataması yapılmayan öğretmenimizin intiharı, olayın vahametini ortaya koyacak kadar büyük bir acıdır. Bu acıyı yüreklerinde duymayanların bu ülkenin yöneticisi olduğunu, vicdanı, izanı olduğunu dahi düşünmek mümkün değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum