ŞUBAT 2017 BİNLERCE MEMUR- PERSONEL - İŞÇİ ALIMLARI

ŞUBAT 2017 BİNLERCE MEMUR- PERSONEL - İŞÇİ ALIMLARI

ŞUBAT 2017 BİNLERCE MEMUR- PERSONEL - İŞÇİ ALIMLARI

Haber sitemizde günlük olarak tüm kamuya ve özele yapılan personel alımlarını sizlere ulaştırıyoruz.

OCAK VE ŞUBAT AYINDA GÜNCEL BAŞVURUSU BİTMEMİŞ BİNLERCE PERSONEL - İŞÇİ VE MEMUR ALIMI İLANLARINI SİZLER İÇİN BİR ARAYA GETİRDİK.

Yaş Sınırı Olmayan Kamu Personeli Alım İlanları

Savunma Sanayi Müsteşarlığı 35 personel alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde sona erecek İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.


Bolu Özel İdare 18 personel alımı yapacak. Önlisans ve Lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 01 Mart 2017 ile 10 Mart 2017 tarihleri arasında İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 makam şoförü alımı yapacak. İlköğretim mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 20 Şubat 2017 tarihinde son.İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Manyas Sulama Birliği 7 işçi alımı yapacak. En az ilköğretim en çok lisans mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 20 Şubat 2017 tarihinde son. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Afyonkarahisar Belediyesi 4 işçi alımı yapacak. En az ilköğretim en çok ortaöğretim mezunları ilana başvurabilecek. Başvurular 15 Şubat 2017 tarihinde son. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

İLKSAN 10 Memur Alım ilanı yayınladı. Başvurular 22 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir. Lisans mezunları ilana başvurabilecek. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Maliye Bakanlığı 9 bilişim personeli alacak. İlana Lisans mezunları başvurabilecek. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihine kadar.İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

TUBİTAK çeşitli unvanlarla personel alımları yapacak. İlanlara Önlisans ve Lisans mezunları başvurabilecek. TÜBİTAK TUSSİDE 12 personel alımı, TÜBİTAK 34 Personel Alımı, TÜBİTAK 2 Teknisyen ve Tekniker Alımı, TÜBİTAK 24 Personel Alımı İLANLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Ankara YE-PA 77 Sözleşmeli personel alımı yapacak. En az lise mezunları başvuruları 01 Şubat 2017 başlayıp 31 Mart 2017 de sona erecektir.İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Türk Kızılayı Tarafından Personel Alımı Yapılacağı Açıklandı. Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Adaylar KPSS Şartı YOK.İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

SASON KAYMAKAMLIĞI 489 KORUCU ALIMI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KPSS'siz 25 Bin köy korucusu alınacak. Kanun Onaylandı Resmi Gazete de Yayınlandı. Yayınlanan Yasaya Göre Doğu ve Güney Doğu'da 18 bin 66 köy korucusu emekliye ayrıldı. Emekli edilen köy korucularının yerlerine 25 bin 316 güvenlik korucusu alımı yapılacak. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

En Fazla 35 Yaşında Kamu personeli alan Kurumlar

700 BEKÇİ ALIMI İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Milli Savunma Bakanlığı 15 personel alımı yapacak.  Lisans mezunları ilana başvurabilecek.SON BAŞVURU: 6 Mart 2017 İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Dışişleri Bakanlığı 60 personel alımı yapacak. Lisans mezunları ilana başvurabilecek.SON BAŞVURU: 20 Şubat 2017 İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 500 personel alımı Alınacak Personel Gişe ve Büro Görevlisi ve Dağıtıcı Başvurular 18 Şubat 2017 tarihine kadar yapılacaktır. Önlisans ve lisans mezunları ilana başvurabilecektir. 

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

TÜM BU İLANLAR HARİCİ ÖZEL ŞİRKETLERDE PERSONEL ALMAKTADIR. İLANLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.