Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı

Çankırı Çerkeşİli Tut İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından 15 Ağustos 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak 1 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 25 Ağustos 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen Belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 26 Ağustos 2016 tarihine sona erecektir. Bu haber www.memurlarahaber.com un haberidir. Bu site hem haberimizi hemde görselimizi çalmıştır.

Çankırı Çerkeş  SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: Bigisayar sertifikası veya transkript ile belgelendirilerek. Diğer Özel Şartlar: 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin birinden mezun olmak.

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Bilgisayar Bilgisi sahibi olmak ( Transkript ya da sertifika ile belgelendirilerek) şart. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tüm SYDV ilanları sayfası için Tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.