Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 8 Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 8 Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 8 Personel Alımı

Başvurular   https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx web adresinden yapılcaktır.

  BÜRO GÖREVLİSİ ÜNVANINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR Son Başvuru : 18.03.2016
 İl BATMAN İlçe HASANKEYF Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- I. ADAYLARDA ARANAN GENEL ve ÖZEL NİTELİKLER 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3. Mülakatın yapıldığı gün 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4. Erkekler için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak. 5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Yapılacak olan güvenlik soruşturmasıyla da tespit edilecektir.) 6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 7. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak, 9. Adli ve idari soruşturma sonucunda atanmasına engel bir durumu bulunmamak, 10. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve bilgisayar programları iyi düzeyde kullanabilmek. 11. En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak. 12. Son iki yıl geçerliliği olan (KPSS 2014-2015) puanlarından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. 13. İkametgâh Şartı; Hasankeyf İlçe sınırları içinde en az 3 Yıl ikamet ediyor olmak. (İşe Alınacak aday Hasankeyf İlçesinde İkamet etmeyi taahhüt edecek). 14. Büro Görevlisi bölümüne Sadece Erkek Adayların başvurusu kabul edilecektir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 15. Online olarak başvuran adaylar, başvuru için belirtilen ÖZEL ŞARTLARA ilişkin belgelerini Vakıf Müdürlüğümüze, 21/03/2016 ile 23/03/2016 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecektir.

 

  SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ÜNVANINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR. Son Başvuru : 18.03.2016
 İl BATMAN İlçe HASANKEYF Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - Ofis Programlarını(Word,Excel,Power Point vs.),internet uygulamalarını etkin olarak kullanabilmesi
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- I. ADAYLARDA ARANAN GENEL ve ÖZEL NİTELİKLER 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3. Mülakatın yapıldığı gün 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4. Erkekler için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak. 5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Yapılacak olan güvenlik soruşturmasıyla da tespit edilecektir.) 6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 7. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 8. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak, 9. Adli ve idari soruşturma sonucunda atanmasına engel bir durumu bulunmamak, 10. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve bilgisayar programları iyi düzeyde kullanabilmek. 11. En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak. 12. Son iki yıl geçerliliği olan (KPSS 2014-2015) puanlarından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. 13. İkametgâh Şartı; Hasankeyf İlçe sınırları içinde en az 3 Yıl ikamet ediyor olmak. (İşe Alınacak aday Hasankeyf İlçesinde İkamet etmeyi taahhüt edecek). 14. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi bölümüne Sadece Bayan Adayların başvurusu kabul edilecektir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 15. Online olarak başvuran adaylar, başvuru için belirtilen ÖZEL ŞARTLARA ilişkin belgelerini Vakıf Müdürlüğümüze, 21/03/2016 ile 23/03/2016 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecektir.

 


 

  3 ADET SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI İLANI Son Başvuru : 18.03.2016
 İl İZMİR İlçe BUCA Alınacak Sayı 3
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - ÖZEL ŞARTLAR: 1.Bölüm şartı aranmaktadır.(4 Yıllık Fakültelerin, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Ekonomi,Maliye,Kamu Yönetimi,Muhasebe,Hukuk,Bilgisayar Mühendisliği,Bilgisayar Öğretmenliği,Matematik Öğretmenliği,Edebiyat Öğretmenliği,Türkçe Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak.) 2.En son ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavından KPSSP3 türünden en az 60 ve üzeri puan almış olmak. 3.Son 1yıl içinde tam teşekkülü devlet veya üniversite hastaneleri tarafından verilen sağlıklı olduğuna dair,sağlık kurulu raporu almak. 4.Erkek olmak ve Askerliğini yapmış olmak. 5.Sabıkasının olmadığına dair sabıka kaydı 6.Son müracaat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış, 31 yaşından gün almamış olmak 7. İzmir ilinde ikamet ettiğine dair nüfus müdürlüğünden alınmış yerleşim yeri belgesi 8.İstenilen belgelerin aslı veya noter tasdikli örnekleri dosya ile birlikte ilgililer tarafından bizzat Vakfa sunulacaktır. KPSSP3 belgesi bilgisayar çıktısı olabilir. Diğer istenilen belgeler aslı ibraz edilmek şartı ile yetkili makam tarafından görülerek onaylandıktan sonra tasdikli fotokopisi kabul edilerek aslı iade edilecektir. 9.Son başvuru tarihine kadar istenilen belgeleri ve şartları tam olarak yerine getirerek belgelerini ibraz edenler arasında KPSSP3 puan türünde en yüksek puana sahip olandan başlayarak ilk 15 müracaatçı mülakata tabi tutulmak üzere sistem üzerinde ve ilgililerin mail adreslerine bildirilmek suretiyle ve ayrıca hükümet konağı ilan tahtasında ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Sözlü sınava hak kazananlar 6 Nisan 2016 tarihinde saat :10.00'da Buca Kaymakamlığı makam odasında hazır bulunmaları gerekmektedir.11. Son müracaat tarihi itibari ile belgelerini tam olarak ve bizzat teslim etmeyenler mülakata alınmayacaklardır. Mülakat tarih ve saatinde söz konusu yerde hazır olmayanların hakkı düşmüş olacaktır.

 

 


 

 

 

 

  Büro Görevlisi Personeli İstihdamı Son Başvuru : 10.03.2016
 İl KÜTAHYA İlçe KÜTAHYA MERKEZ Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
 Açıklama - Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi
- B
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- I- BÜRO GÖREVLİSİ İÇİN YAPILAN BAŞVURULARA İLİŞKİN ÖZEL ŞARTLAR 1) Büro Görevlisi :Üniversitelerin Eğitim Fakültesi ya da Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun olmak.- En az ( B ) sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak, -- Aday vakfın bulunduğu merkez ilçe sınırları içinde en az 1 yıl ikamet ediyor olmalı, - Ofis Programlarını(Word,Excel,Power Point vs.),internet uygulamalarını etkin olarak kullanabilmesi. Son 6 ay içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde Belirli/Belirsiz Süreli Sözleşmeli çalışmış veya çalışıyor olmak, ADAYLAR BELGELERİNİ İBRAZ ETMEK KOŞULUYLA BAŞVURU YAPABİLECEKLER. II- TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR: 1-T.C. Kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının fotokopisi ve nüfus kayıt örneği,2-KPSS sonuç belgesi,3-Aile Hekiminden alınacak sağlık raporu,4-Adli sicil Belgesi,5-Diplomanın aslı veya onaylı fotokopisi,6-Özgeçmiş, 7-Yerleşim yeri belgesi (En az 1 yıldır Merkez İlçe sınırları içerisinde oturduğunu gösterir belge), 8-Askerlik ile ilgili ilişiğinin olmadığını gösterir belgeler istenecek olup, Başvurular şahsen yapılacaktır. İşe alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve 11/03/2015 tarihinde saat 17.00'a kadar istenilen evrakları Kütahya Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bizzat elden teslim etmeleri gerekmektedir. (Posta ve Kargo yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir) Mülakata girmeyi hak kazanmış ancak belgelerini zamanında teslim etmeyen ya da eksik belge getiren adayların adaylığı hükümsüz sayılacaktır.

 


 

 

  DARENDE SYD VAKFI PERSONEL ALIMI Son Başvuru : 21.03.2016
 İl MALATYA İlçe DARENDE Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR BİLGİSİNE SAHİP OMAK 
- 1- İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip olmak. 2- Sosyal iletişim becerilerine sahip olmak. 3- En az 1 (bir) yıldır Malatya İlinin Darende ilçesinde ikamet ediyor olmak veya Darende Nüfus kütüğüne kayıtlı olmak. 4- 4 yıllık fakülte mezunu olmak (Eğitim Fakülteleri Hariç) ve KPSS (2014-2015)?den en az 60 puan almış olmak. 5- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya başvuru tarihi itibariyle askerlikle ilişkisi bulunmamak.

 


 

  SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 18.03.2016
 İl TUNCELİ İlçe HOZAT Alınacak Sayı 1
 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
 Açıklama - Diğer Özel Şartlar: 1) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2014 veya 2015 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 2) En az 4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından herhangi birinden mezun olmak. 3) Bilgisayar programlarını iyi biliyor olmak tercih sebebidir. 4) Sosyal iletişim becerilerine sahip olmak. 5) Başvuru yapanların çevreyi iyi biliyor olmaları gerekmektedir. 6) Hozat nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. 7) İşe alınacak kişinin 6 ay içinde ehliyet alması ve aktif araç kullanıyor olması gerekecektir. 8) İşe alınacak kişiler hiçbir şekilde tayin talebinde bulunamazlar. NOT: Müracaat sırasında yukarıda istenen belgelerden diploma, adli sicil kaydı, Askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge nin asılları veya noter tasdikli suretleri gereklidir.Diğer belgelerin fotokopileri kabul edilecektir. İlan ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve mülakata hak kazanan kişilerin Ad ve Soyadları Hozat Kaymakamlığı sitesinde yayınlanacaktır.
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum